Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE ZBOG 12.500 KUNA

Slao mu prijeteće poruke, prijetio mu odvijačem, nogom izbio dvorišna vrata

Kune - novac
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
23.12.2020.
u 14:07

Muškarca (30) s sumnjiči da je od 14. do 19. prosinca u Primoštenu oštećeniku svaku večer slao prijeteće SMS-ove, pokušavajući od njega naplatiti dug od 12.500 kuna

Zbog pokušaja protupravne naplate osumnjičen je 30-godišnjak koji  je ispitan na Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, nakon čega je protiv njega pokrenuta istraga. Sumnjiči ga se da je od 14. do 19. prosinca u Primoštenu oštećeniku svaku večer slao prijeteće SMS-ove, pokušavajući od njega naplatiti  dug od 12.500 kuna.

Kada ga je oštećenik blokirao na mobitelu, sumnja se da se 30-godišnjak 19. prosinca dovezao do kuće oštećenika. U ruci je imao odvijač kojim je zamahivao prema njemu, pri čemu ga je vrijeđao i psovao. U jednom trenutku, 30-godišnjak se dok je mahao tim odvijačem, spotaknuo i pao, a oštećenik ga je obuhvatio rukama oko leđa. Počeli su se hrvati, a 30-godišnjak je ogrebao oštećenika. Potom je odbacio odvijač i otišao je no prije toga je zaprijetio oštećeniku:

- Ubit ću te, ako mi ne vratiš taj novac!

Zatim je, kako se sumnja, uzeo dva stupića s parkinga.

- Porazbijat ću ti sve ovo - vikao je pokazujući na trgovinu koja se nalazi u sklopu oštećenikove kuće.

Zatim je udario nogom u dvorišna vrata koja se ispala iz ležišta, nakon čega je otišao, a oštećenik  je pozvao policiju, jer je kako kaže tužiteljstvo, strahovao za svoj život i živote svoje obitelji.

Nakon što je ispitan na tužiteljstvu 30-godišnjak je doveden pred suca istrage Županijskog suda u Šibeniku koji mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:22 23.12.2020.

zasto stitite duznika ...pravno ce se naplatit nikada a mozda ni tada....obitelj gudelj iz dakovackih selaca i osijeka duzni su 300 tisuca kn za isporuceno umjetno gnojivo . .i rugaju se dobavljacu...pravno se naplatite..nemojte zasmijavati hrvate koji zive od svog rada...itd

Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
19:37 23.12.2020.

Znači lovu može uzeti a kad ga nazove blokira broj... I ja bih mu izvalio kapiju i još po nešto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije