Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA IH UHITILA

Benkovac: Prišli 48-godišnjaku, pretukli ga i opljačkali, kod jednog pronađen prigušivač

Policija
Sanjin Strukic/PIXSELL
30.11.2020.
u 10:26

Uz kaznenu prijavu zbog sumnje da su počinili kaznena djela tjelesne ozljede, prijetnje i krađe obojica su jučer predani pritvorskom nadzorniku.

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u dobi od 48 i 34 godine, koje se sumnjiči za više kaznenih djela.

- Naime, sumnjiči ih se da su u petak poslijepodne na benkovačkom području na cesti došli do 48-godišnjaka, fizički ga napali i pri tom ga lakše ozlijedili. Također su mu uputili i ozbiljne prijetnje smrću, koje su kod njega izazvale strah i bojazan za vlastitu sigurnost, a kad im je oštećeni pobjegao, iz osobnog vozila otuđili su mu torbicu s dokumentima. 

Ubrzo, po zaprimljenoj dojavi, policijski službenici Policijske postaje Benkovac, zatekli su dvojac te ih uhitili i doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Uz kaznenu prijavu zbog sumnje da su počinili kaznena djela tjelesne ozljede, prijetnje i krađe obojica su jučer predani pritvorskom nadzorniku.

U sklopu kriminalističkog istraživanja kod 48-godišnjaka je pronađeno nekoliko komada streljiva te metalni prigušivač, koji su mu oduzeti te se protiv njega podnosi i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije