Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUMNJIČEN ZA 15 KAZNENIH DJELA

Pobjegao s psihijatrije, pokušao ukrasti vozilo, škarama nasrtao na prolaznike i policajce, prijetio smrću...

Trg Portarata -  ilustracija
Google Maps
10.12.2020.
u 12:43

Sumnjiči ga se za pet prijetnji, tri pokušaja teškog ubojstva, oštećenje tuđe stvari i pokušaj neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari.

Za čak 15 kaznenih djela kazneno je prijavljen 23-godišnjak koji je neki dan u Puli prijeteći škarama nasrnuo na više građana te policajku, priopćila je PU istarska.

Sumnjiči ga se za pet prijetnji, tri pokušaja teškog ubojstva, oštećenje tuđe stvari i pokušaj neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari.  Sve navedeno događalo se 7. prosinca kada je 23-godišnjak u 16.30 oštetio zaštitne metalne šipke zdravstvene ustanove u kojoj se liječio. Tu je ustanovu samovoljno napustio, nakon čega je u Kumičićevoj ulici pokušao protupravno oduzeti automobil 35-godišnjoj državljanki Bosne i Hercegovine. 

Zatim je škarama, koje prethodno uzeo u jednoj trgovini, napao i pokušao ubiti 55-godišnjeg prolaznika u Veronskoj ulici i 77- godišnjaka u Flanatičkoj ulici. Škarama je napao i jednu od policajki koja ga je pokušala uhititi, a ona se od napada obranila policijskom palicom. Na Trgu Portarata 23-godišnjak je, dok su ga policajci privodili, smrću prijetio dvjema policajkama koje su morale uporabiti silu da bi ga svladale, a smrću je prijetio i trojici policajaca u postaji nakon što je priveden.

Osim za događaje od 7. prosinca, 23-godišnjak je prijavljen i za događaje koje  je, kako se sumnja, počinio 27. studenog, kada je prijetio trojici policajaca, a dvojicu je i napao. Policajci su tada došli u stan u Eufrazijevoj ulici jer se 23-godišnjak agresivno ponašao, pa su ukućani pozvali policiju.

Policajcima koji su došli u stan prijetio je smrću, jednog je udario rukom u glavu, a drugog nogom u trbuh, nakon čega su ga policijski službenici svladali. Policajci su tada bili lakše ozlijeđeni, a 23-godišnjak smješten u zdravstvenu ustanovu iz koje  je pobjegao 7. prosinca.

Ključne riječi

Komentara 1

11
1111111111111111111111111111111111111111
14:05 10.12.2020.

Ja sam zaljubljen u Lidiju Bačić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije