Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krijumčar bježao policiji

Skočio po noći u hladnu Koranu u Karlovcu nakon čega mu se gubi trag

Policija ilustracija
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
16.11.2023.
u 13:24

Također, u vozilu se nalazilo nekoliko stranih državljana koji su dovedeni u službene prostorije radi utvrđivanja zakonitosti ulaska i boravka u Republici Hrvatskoj.

Bježanje krijumčara migranata postalo je, izgleda uobičajena praksa među krijumčarima, pa sve češće lička i karlovačka policija u svojim izvještajima svjedoče kako su vozači kombija ili automobila koje su pokušali zaustaviti radi provjeren, obzirom na sumnju da  prijevoze ilegalne migrante, nakon pokušaja bijega, kada shvate da bijeg nije moguć, napuštaju vozila i bježe. Zadnji takav pokušaj, mogao bi imati kobne posljedice za krijumčara obzrom da je isti, kada je izišao iz vozila, skočio u rijeku Koranu u Karlovcu sinoć u večernjim satima.

Jučer, 15. studenog, u večernjim satima, policijski službenici koji rade na suzbijanju nezakonitih migracija i krijumčarenja ljudi su od naselja Tušilović na području Karlovca pokušali zaustaviti i kontrolirati osobni automobil poljskih nacionalnih oznaka kojim je upravljala nepoznata muška osoba. Dolaskom do naselja Cerovac Vukmanički vozač je usporio i iskočio iz vozila koje je ostalo u pogonu, a koje je tom prilikom udarilo u postavljene znakove.

Vozač je nakon toga skočio je u rijeku Koranu te su ga policijski službenici uslijed loših vremenskih prilika izgubili iz vida. Na mjestu događaja započela je pretraga terena dronom te čamcem Javne vatrogasne postrojbe grada Karlovca kojom prilikom vozač nije pronađen. Danas slijede daljnje mjere traganja - kazali su iz PU karlovačke.  Dodaju i da su u vozilu zatekli nekoliko stranih državljana koji su dovedeni u službene prostorije radi utvrđivanja zakonitosti ulaska i boravka u Hrvatskoj. Tko je vozač pokušat će doznati u istrazi, odnosno nakon što ga pronađu. 

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO: S poplavljenog područja kod Novske spašeno 28 stranih državljana

Komentara 1

KU
Kuler
14:24 16.11.2023.

Ne mogu reci da mi ga je zao, 1 manje koji bi doveo doveo jos nekoliko stotina garavih inzenjera i kirurga....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije