Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE KORISTILA POJAS

Teška nesreća kod Gračaca: Vozačica (33) sletjela s ceste, ispala iz automobila i poginula

Ilustracija
Marko Jurinec/PIXSELL
14.11.2023.
u 20:48

Vozačica je iz automobila ispala na zemljanu površinu, a od posljedica zadobivenih ozljeda umrla je u vozilu Hitne pomoći na putu prema bolnici.

Na području Deringaja poginula je 33-godišnja vozačica automobila zadarskih registarskih oznaka u utorak popodne, izvijestila je Policijska uprava zadarska.

Teška nesreća se dogodila na državnoj cesti DC-01, a prema rezultatima očevida, vozačica je, ne koristeći sigurnosni pojas, upravljala automobilom iz smjera Gračaca prema Udbini, a brzinu kretanja nije prilagodila osobinama i stanju ceste.

U zavoju je izgubila kontrolu nad upravljačem i desnim kotačima izašla izvan kolnika, nakon čega se automobilom vratila na kolničku traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera i prednjim dijelom automobila udarila u uzdignutu zemljanu površinu od koje se vozilo odbilo, prešlo preko obje prometne trake i zaustavilo izvan ceste, uz rub kolnika.

Vozačica je iz automobila ispala na zemljanu površinu, a od posljedica zadobivenih ozljeda umrla je u vozilu Hitne pomoći na putu prema bolnici. U vrijeme obavljanja očevida, od 14.30 do 15.25 sati, promet dionicom na kojoj se dogodila nesreća bio je obustavljen. Nad tijelom umrle žene naložena je obdukcija, a policijski službenici nastavit će utvrđivati okolnosti nastanka prometne nesreće. Policija je o događaju izvijestila nadležno državno odvjetništvo u Karlovcu.

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 1

EZ
ezer
21:53 14.11.2023.

Nema više pravila, ponekad je dobro ispasti iz vozila, a uglavnom nije jer pojas više spašava nego odmaže. Zato oprezno u prometu, smanjite brzinu i držite razmak između vozila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije