Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Može dosegnuti SAD

Sjeverna Koreja ne odustaje, priprema testiranje projektila dugog dometa

Sjeverna Koreja
Foto: Reuters/Pixsell
06.10.2017.
u 20:40

Koliko mi razumijemo, namjeravaju u skoroj budućnosti ispaliti još jedan projektil. A općenito, u prilično su ratničkom raspoloženju", dodao je ruski dužnosnik.

Sjeverna Koreja priprema testiranje projektila dugog dometa za kojeg vjeruje da može dosegnuti zapadnu obalu SAD-a, objavila je u danas ruska agencija RIA pozivajući se na ruskog parlamentarca.

Anton Morozov, član Odbora za međunarodne odnose donjeg doma parlamenta - Dume - i još dvojica zastupnika, boravili su u Pyongyangu od 2. do 6. listopada, dodaje RIA.

"Pripremaju se za nova testiranja projektila dugog dometa. Čak su nam dali matematičke izračune za koje vjeruju da dokazuju da njihov projektil može pogoditi zapadnu obalu SAD-a", kazao je Morozov.

"Koliko mi razumijemo, namjeravaju u skoroj budućnosti ispaliti još jedan projektil. A općenito, u prilično su ratničkom raspoloženju", dodao je ruski dužnosnik.

Komentara 5

KU
kupatilo
00:17 07.10.2017.

Je.... budale.Naje.... snjima a zbog njih imi.

ST
Startrack
14:28 07.10.2017.

Kolko je ko mogao pratit ja sam uvjek bio protiv napada na Sjevernu Koreju zbog toga stobi stradali civili. Al ako mora bit nek bude. Niko drugi nije kriv nego mali debeli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije