Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon detonacije

Nuklearni pokusi Sjeverne Koreje uzrokovali urušavanja, poginulo više od 200 ljudi?

sjeverna koreja
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
31.10.2017.
u 14:40

Stručnjaci su upozoravali da bi podzemni testovi mogli uzrokovati urušavanje i da bi moglo doći do curenja radijacije u atmosferu u blizini granice s Kinom.

Za više od 200 ljudi strahuje se da je poginulo u urušavanju tunela na području na kojem Sjeverna Koreja izvodi nuklearne pokuse i to nakon posljednje detonacije. 

Tunel se urušio početkom rujna, nekoliko dana nakon što je Sjeverna Koreja izvela svoj najveći, šesti po redu, podzemni nuklearni test, javljaju japanski mediji koji se pozivaju na neimenovane sjevernokorejske izvore, prenosi Metro

sjeverna koreja
1/8

Nakon prvog urušavanja uzrokovanog nuklearnim testiranjima zatrpano je oko 100 radnika, dok se drugo urušavanje dogodilo tijekom akcije spašavanja pa se strahuje da broj mrtvih premašuje 200

Stručnjaci su upozoravali da bi podzemni testovi mogli uzrokovati urušavanje i da bi moglo doći do curenja radijacije u atmosferu u blizini granice s Kinom. Prema satelitskim snimkama snimljenima dan nakon posljednjeg nuklearnog testiranja vidljivo je da je detonacija pokrenula klizišta na tom i okolnom području. 

Detonacija je uzrokovala i potres jačine 6,3 stupnjeva, prema podacima Američke geološke službe, a nakon par minuta uslijedio je još jedan jačine 4,1

Komentara 24

Avatar unačelu
unačelu
15:08 31.10.2017.

Ovog kimija ne treba niko napadat, taj će si sam zemlju što razorit što ozračit.

DU
Deleted user
15:02 31.10.2017.

Čekam da domaci antifa šljam počne veličati " velikog vodju" i krene pisati hvalospjeve o predivnom životu u sjevernoj koreji, buducoj nuklearnoj sili koja ce pokoriti mrsku ameriku...ajde krenite bando crvena !

SD
sdpesticid
17:15 31.10.2017.

ovaj roka atomske kao djeca petarde..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije