Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lider Živog zida

Sinčić: Petrov nas je navlačio godinu dana, a isto je radio SDP-u i HDZ-u

ivan vilibor sinčić
Foto: N1 screenshot
25.01.2016.
u 22:00

Koristio je izgovor da naše metode rada nisu dobre, ali mislim da to nije bio pravi razlog. Htjeli su nas pridobiti, ali pod svojim uvjetima, što nismo mogli prihvatiti, objasnio je lider Živog zida u emisiji Pressing

Saborski zastupnik i lider Živog zida Ivan Vilibor Sinčić večeras je gostovao u emisiji Pressing na N1 televiziji. Sinčić je otvoreno govorio o aktualnoj političkoj situaciji u državi, ali i o svojoj stranci za koju tvrdi da je četvrta politička stranka u Hrvatskoj.

-Ako uzmete broj glasova ostvarenih na izborima, to je gotovo sto tisuća. To je za mladu ekipu odlično, svega tri puta manje od Mosta. Imamo obavezu prema biračima i budućnosti zemlje da ne nestanemo, i Most je sada u fazi raspada nakon govora Lovrinovića- kazao je Sinčić koji je otkrio i zašto se njegova stranka nije priklonila Mostu.

-Problem je bio u Petrovu, saznali smo da nije htio s nama. Možda nije smio, ali nije mu teško palo navlačiti nas godinu dana. Koristio je izgovor da naše metode rada nisu dobre, ali mislim da to nije bio pravi razlog. Htjeli su nas pridobiti, ali pod svojim uvjetima, što nismo mogli prihvatiti- objasnio je lider Živog zida. 

-Ono što je radio meni, radio je i SDP-u i HDZ-u - odugovlačio je i tražio doline- dodao je Sinčić koji u novoj vladi ne vidi perspektivu. -Lica su se promijenila, ali i sada će politika ostati ista. Bojim se da će se nastaviti politika prošle Vlade, ali s novim ljudima-zaključio je Sinčić.

>>Ovo su najzanimljivije izjave na saborskoj raspravi!

>>Ivan Vilibor Sinčić uputio otvoreno pismo saborskim zastupnicima

Komentara 64

BA
barbaizamerike
22:04 25.01.2016.

Anketa : : ovaj Sincic non stop navlaci sam sebe

MA
Marko1337
22:12 25.01.2016.

sinčiću tebe je dosta navlačio tvoj pernar, pa vidi što je ispalo od tebe.

Avatar maraaa
maraaa
22:10 25.01.2016.

Ako vas netko može navući onda niste bolje niti zaslužili. Kakvi ste kad vas jedan Metkovac "bez iskustava " navlači. prestanite plakati , uzmite lopatu u ruke i radite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije