Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u blizini vrbovca

Sin provalio u kuću i u lokvi krvi našao ubijenu majku

'05.01.2013., Vrbovec, Poljanski Lug-  U kuci je nadjena mrtva starica. Zbog sumnje na ubojstvo policija i forenzicari istrazili su teren oko kuce. Photo: Davor Visnjic/PIXSELL'
'Davor Visnjic/PIXSELL'
06.01.2013.
u 19:54

Zašto bi netko na tako brutalan način presudio nesretnici, nije jasno jer, kako napominju susjedi, novca nije imala

Tijelo ubijene Gjurgje S. (90) koje je u lokvi krvi ležalo na podu njezine kuće u Poljanskom lugu u blizini Vrbovca pronašao je njezin sin Josip S. Ubojstvo se dogodilo najranije u petak u podne, najkasnije u subotu u 13.30, a starica je po pričanju susjeda ubijena lovačkom puškom, najvjerojatnije sačmaricom, za kojom policija traga već dva dana.

Da nešto nije u redu, prvi je primijetio Mato Š. koji u blizini njezine kuće ima polje na kojem uzgaja borove. Kako ga starica nije izašla pozdraviti, što inače uvijek čini, prošetao se do njezine kuće i pokucao na vrata. Iz kuće se čuo zvuk radija, ali nitko nije odgovarao. Nakon toga je pozvao njezina sina koji je došao i provalio u kuću kroz vrata nakon čega je ugledao mrtvo majčino tijelo.

Zašto bi netko na tako brutalan način presudio nesretnici, nije jasno jer, kako napominju susjedi, novca nije imala, a iz trošne drvene kućice u kojoj je živjela nije se imalo što ukrasti. Sama je živjela već desetak godina, a preko zime bi, kada napada snijeg, po nju znao doći jedan od njezinih sinova.

– Gjurgja je za svoje godine bila vitalna, znala je voziti bicikl selom, često bi kod nas svratila na kavu. U selu su sve kuće poprilično udaljene, a osim njezina prvog susjeda Josipa D. koji živi preko puta nje, druge kuće nema u krugu od najmanje jednog kilometra tako da osim njega pucanj nitko nije ni mogao čuti – objašnjavaju nam u selu.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
22:09 06.01.2013.

tott-lotto... jesil procitao clanak,ako ne procitaj ga ili nek ti netko procita ,polako i objasni... Policija traga za sacmaricom dva dana .... Ti pak ,starica se sama ubila , tvoj zakljucak ,zakljucana vrata... He... logika ,nema je...?!

AR
arisko
20:01 06.01.2013.

Tužno... zar ova jadna starica nije mogla da umre prirodnom smrću..?!

OB
-obrisani-
20:02 06.01.2013.

Uzas, ovo nije vise normalno... Ovoliko crnih vijesti ne cujem ni ovdje u milionskom gradu kojem ZG i drugi gradovi Hrvatske nisu ni trecina po velicini...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije