Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDO NOVOG ŽIVOTA

Sin Koradine žrtve rođen kada i otac

18.12.2008.
u 18:38

Blanka Kusanić, udovica policajca Marija Kusanića koji je poginuo u akciji lova na tada četverostrukog ubojicu Ivana Koradea, u 1.40 sati poslije ponoći rodila je sina u karlovačkoj Općoj bolnici. Sudbina je htjela da se dijete rodi upravo 18. prosinca, na rođendan pokojnog oca Marija.

Svi članovi obitelji bili su na misi zadušnici u crkvi, a nakon toga su obišli posljednje počivalište oca i supruga Marija. Nekoliko sati kasnije Blanka je dobila trudove i otišla u rodilište gdje i sama radi.

Beba je na svijet stigla carskim rezom. Otac Mario, koji je radio u mobilnoj jedinici policije - Kobrama, posmrtno je odlikovan Redom Petra Zrinskog i Frana Krste Frankopana, a Blanka je nedavno primila nagradu Ponos Hrvatske.


Mario je bio dobri duh 'kobri'

– Mario je u našoj jedinici bio od prvoga dana i radio je kao vođa grupe. Pamtimo ga uvijek nasmijanog i veselog. Ljudi su ga obožavali i bez pogovora uvijek izvršavali njegove naredbe. Obraćali su mu se i zbog osobnih problema, a uvijek je znao izići ususret kolegama. Mario Kusanić bio je u pravom smislu dobri duh naše jedinice – rekao je Dario Horvatić, zamjenik zapovjednika Kobri.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije