Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijavila ga

Šibenik: Nasilnik silovao i zlostavljao suprugu

zlostavljanje
Arhiva VL
25.08.2010.
u 10:41

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je nasilnik suprugu već dulje vrijeme psihički i fizički zlostavljao, a tijekom kolovoza ju je uporabom sile i prijetnjama prisiljavao na spolne odnose.

ŠIBENIK - Zbog sumnje da je silovao svoju 49-godišnju suprugu, šibenska je policija privela muškarca (51) iz Boraje.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je on suprugu već dulje vrijeme psihički i fizički zlostavljao, a tijekom kolovoza ju je uporabom sile i prijetnjama prisiljavao na spolne odnose.

Zlostavljač je uz kaznenu prijavu doveden istražnom sucu Županijskog suda u Šibeniku, piše 24sata.

 

Komentara 1

IV
ivicas
21:02 01.09.2010.

mislim da ovaj clanak je napisan polovicno .prvo trebalo bi razlikovati jezicno pojam spolnih odnosa na silu u braku i van braka .pravno i logicki silovanje u braku bi moglo biti ako je jedna strana vec podnijela zahtijev za razvod a stanuju jos zajedno .a ko nije podijela zahijev spolni odnos se ne bi mogao tretirati kao silovanje .a ako bi se tretiralo onda se degradira pravno pojam braka koji sam po sebi podrazumijeva da su spolni odnosi u braku dozvoljeni i ne bi se mogli jedan drugom uskracivati kao i sto se kaze nakon vijencanja \" od stola i postelje\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije