Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća kraj Šibenik

Šest ozlijeđenih u sudaru Fiata i kombija koji je prevozio pacijente

prometna nesreća
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/9
28.03.2013.
u 09:31

U prometnoj nesreći koja se jutros dogodila na cesti između Šibenika i Drniša dvije su osobe zadobile ozlijede opasne po život.

U teškoj prometnoj nesreći u četvrtak nešto prije sedam sati dvije su osobe zadobile ozlijede opasne po život, a četiri su osobe lakše ozlijeđene.

Nesreća se dogodila na cesti D-33 kod nadvožnjaka Dubrava, a do nesreće je došlo kada je 67-godišnjak iz Knina koji je navodno prevozio bolesnike na dijalizu kombijem marke Ford krećući se u pravcu Šibenika nepropisno pretjecao i pri tom zakačio Fiat kojim je upravljao 32-godišnjak iz Šibenika.

- Teške, po život opasne ozljede zadobili su 55-godišnji putnik iz Forda i 58-godišnja putnica koja je odvezena na daljnje liječenje u Split. Lakše tjelesne ozljede su zadobili 67- godišnjakinja, 72-godišnjak, 37-godišnjakinja, te 32- godišnji vozač koji su nakon pružene liječničke pomoći pušteni. Svi ozlijeđeni putnici iz osobnog vozila marke Ford su iz Knina. Protiv 67-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku zbog izazivanja prometne nesreće - istakli su iz šibenske policije.

>>Otac i sin (2,5) stradali na pješačkom prijelazu, dijete u komi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije