Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK U IGRU

Šeks u Savjetodavno vijeće HDZ-a, ne i u Predsjedništvo

Vladimir Šeks
Duško Jaramaz/Pixsell
19.07.2016.
u 06:30

Šeks je u HDZ-u marginaliziran u vrijeme bivšeg predsjednika Tomislava Karamarka.

Iako se nagađalo da će Andrej Plenković u Predsjedništvo HDZ-a kooptirati starog lisca Vladimira Šeksa, on će svoje mjesto dobiti u Savjetodavnom vijeću HDZ-a. Šeks, potvrđeno nam je iz izvora bliskih Plenkoviću, sigurno neće u Predsjedništvo, ali će imati savjetničku funkciju.

Vladimir Šeks prvi je javno pozivao Andreja Plenkovića da se protukandidira Tomislavu Karamarku prije tri mjeseca i može se smatrati osobom koja je svojim utjecajem dugogodišnjeg političara u medijima napravila pripremu za Plenkovićev dolazak na čelo HDZ-a. Šeks je u HDZ-u marginaliziran u vrijeme bivšeg predsjednika Tomislava Karamarka, kojem se navodno bio zamjerio jer je u medijima kritizirao odluku tadašnjeg vrha HDZ-a da se Jadranku Kosor izbaci iz stranke.

Vladimir Šeks također je jučer potvrdio da ostaje u utakmici kada je riječ o njegovu angažmanu u HDZ-u.

Komentara 5

SO
Somelier
07:52 19.07.2016.

Zasto bi samo SDP imao svoje udbase kad i HDZ ima svoje.

MA
margaritas
07:26 19.07.2016.

Za gospodina Šeksa je utakmica davno završila ,svojim nastupima u posljednje vrijeme otkrio je svoje pravo lice .Ako voli svoju stranku i želi pomoći Andreju Plenkoviću neka ode u mirovinu.

SM
Slobodan_Milošević
07:44 19.07.2016.

Šeks će biti zadužen za nabavu pića u stranci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije