Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKTIVNIJI ANGAŽMAN

Šeks o angažmanu u HDZ-u: Ostajem u utakmici

Vladimir Šeks
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/4
18.07.2016.
u 14:32

Vraća se jedan od utemeljitelja HDZ-a

Jedan od utemeljitelja HDZ-a Vladimir Šeks potvrdio je u ponedjeljak novinarima da će se aktivnije angažirati u HDZ-u, no nije želio objasniti na koji način, poručivši samo da "ostaje u utakmici".

"Već sam se itekako aktivnije angažirao, a na koji način, to će se još vidjeti", rekao je Šeks novinarima nakon izlaska iz središnjice HDZ-a na pitanje hoće li se aktivnije angažirati u stranci nakon što je za predsjednika izabran Andrej Plenković, čiju kandidaturu je podržavao.

Na pitanje hoće li biti savjetnik predsjedniku stranke, samo je odgovorio: "Ja ostajem u utakmici"

U središnjici HDZ-a traje sjednica Predsjedništva stranke na kojoj bi se trebalo raspraviti o pripremama za predstojeće izvanredne parlamentarne izbore, sastavljanju izbornih lista i mogućim koalicijskim partnerima.

>> Plenković dovodi svoje tajnike, a i Šeks ulazi u Predsjedništvo HDZ-a?

Komentara 16

Avatar George Bailey
George Bailey
14:44 18.07.2016.

Šeks, Mesić...na mladima svijet ostaje. Još samo da se friški mladoženja Manolić uključi i možemo se kolektivno samoubiti. Quo vadis Hrvatska?!

Avatar Herceg_Bosna
Herceg_Bosna
15:03 18.07.2016.

Ajde Šeks, ruku pod ruku sa Mesićem što dalje od politike. Pa kako vas nije sramota da se toliko grebete o ovu državu? Imate i više nego dovoljno i sada bi i još koju kunu više umjesto da mladima date priliku, mladima koju će gledati u budućnost, a manje se osvrtati na prošlost... Ništa dobroga nam ne možete donijeti.

DU
Deleted user
15:09 18.07.2016.

Ovaj je gori od Manolića ha ha tko kaže da alkohol šteti zdravlju )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije