Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grmić spasio glavu

Sedmogodišnjak usred noći pao iz sobe kroz prozor

mjesečario
Antonio Bronić/PIXSELL
Autor
Sonja Hoffman
27.04.2010.
u 11:33

Dječak je nakon pada s visine od 4,6 metara prevezen u Kliniku za dječje bolesti.

Pun mjesec u noći s ponedjeljka na utorak mogao je života stajati sedmogodišnjeg dječaka I. G. iz Zagorskog Brega koji je pao u dvorište oko ponoći kroz prozor spavaće sobe s drugog kata obiteljske kuće. Ne zna se zašto se dogodilo.

Zapomaganje iz grma

Dječakova baka Slavica G., koja spava u prizemlju kuće, u sobi ispod unukove, kaže da su roditelji mališanu prije te večeri spremili u krevet, u kojem je brzo zaspao.

– Oko ponoći smo začuli zapomaganje pod prozorom i shvatili da nas I. zove i da mu treba pomoć – prepričala je Slavica.

Prestravljeni roditelji istrčali su u dvorište i našli dječaka kako leži u grmiću pod prozorom, koji je sam njegovao. – Iako je I. pao s visine 4,6 metara, nismo čuli udarac, a da je pao kroz prozor, shvatili smo kad smo vidjeli da je otvorena rebrenica na njegovu prozoru, koja je inače uvijek zatvorena – rekla je baka. Bog ga je, tvrdi baka, spasio da ne udari glavom u betonski put koji dijeli kuću od vrta. – Možda je sanjao... Možda je mjesečario, no to se dosad nije događalo – nagađa.

Imao je sreće!

Dječak je prevezen u Klaićevu bolnicu, a liječnici kažu – imao je sreće! Osim šoka zbog pada, masnica i ogrebotina po cijelom tijelu nema ozbiljnijih ozljeda.

Komentara 2

SC
Shq_ctrI
15:26 27.04.2010.

ta djeca su strašno otporna... nerijetko možete pročitati vijest kako su pali sa 4-5 kata i prošli s ogrebotinama... ja praktično više i ne trzam kad pročitam naslov da je dijete palo s nečega...

MM
Mladen Miletić
14:41 27.04.2010.

Dječak (7) pao kroz prozor spavaće sobe i prošao bez težih ozljeda, roditelj u zatvoru ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije