Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO U PRITVORU

Sedam mjeseci prijetio bivšoj: 'Ubit ću se s tobom'

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
28.05.2018.
u 10:23

Prijetio joj je da će joj napakostiti i da će ona platiti za njegovu bol.

Zbog uznemiravanja i prijetnje smrću bivšoj djevojci podignuta je optužnica protiv 46-godišnjeg D. F. koji se nalazi u istražnom zatvoru od kraja travnja.

Muškarac je prijetnje upućivao tijekom sedam mjeseci, od listopada prošle godine do kraja travnja ove godine. Razlog ovakvog ponašanja je činjenica da su raskinuli vezu, a on se s tim nije mogao pomiriti. Gotovo svakodnevno slao joj je SMS poruke i upućivao pozive, zbog čega je mijenjala i broj. Obraćao joj se i putem messengera, a putem lažnog profila objavljivao je njezine fotografije te joj pisao da je ku**a i da nudi seks kao uslugu, piše Novi list.

Prijetio joj je da će joj napakostiti i da će ona platiti za njegovu bol. U tri navrata dolazio joj je na kućni prag gdje je vikao da mu se vrati i turirao automobil. Dolazio joj je i na radno mjesto zbog čega je dala otkaz i otišla na drugo radno mjesto, no uzalud. Ostavljao joj je cvijeće za groblje, slao fotografiju bombe pa napisao da će se njome ubiti. 

– Ubit ću sebe s tobom, ako te ja neću imati, neće te nitko više imati... – jedna je od poruka muškarca kojem su policajci oduzeli ručnu bombu.

Ključne riječi

Komentara 6

DO
domxerex
11:13 28.05.2018.

Što se nije ubio kada je već toliko prijetio? Sebični poremećeni gad. Za takvo razmišljanje su krivi njegovi "pametni" roditelji koji su ga razmazili i učili da nijedna cura nije dovoljno dobra za njega. Trebalo bi i njih u zatvor i neka sada izvole platiti odštetu obitelji žrtve pa makar ih ovršili.

IL
ilijan
07:09 29.05.2018.

Luđak takvog treba dobro nametati, šta misli da je ona njegovo vlasništvo....

Avatar utunelu
utunelu
10:55 28.05.2018.

sta to njih briga kakav oni imaju odnos..koliko su svakodnevno izredene nekome prijetenje hapsite ili i privodite nekoga 'sumnjam je..vas cetnicka sekretarica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije