Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U petrinji

Prijetio ubojstvom poznanici i policajcu, pa pritvoren

Policija/Ilustracija
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
16.03.2018.
u 12:44

Osumnjičeni je 21. veljače u večernjim satima zaprijetio da će ubiti 52-godišnjakinju, a tijekom veljače je u dva navrata pred svjedocima izjavio kako zna gdje 47-godišnji petrinjski policajac radi te prijetio da će ga ubiti

Policija je nakon višetjedne potrage pronašla i uhitila 35-godišnjaka zbog sumnje da je u Petrinji prijetio ubojstvom 52-godišnjakinji i 47-godišnjem policajcu.

Sisačko-moslovačka policija u petak je izvijestila kako je osumnjičeni u 21. veljače večernjim satima zaprijetio da će ubiti 52-godišnjakinju, a tijekom veljače je u dva navrata pred svjedocima izjavio kako zna gdje 47-godišnji petrinjski policajac radi te prijetio da će ga ubiti, jer je ranije" službeno postupao prema njemu".

Kako je osumnjičeni bio nedostupan, za njim je bila raspisana potraga te je pronađen i uhićen. Nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja on je uz kaznenu prijavu zbog prijetnje predan pritvorskom nadzorniku PU sisačko-moslavačke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije