Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gordan maras

'SDP je iznad svega. Isključenje A. Kolarić nema veze s 'lex Perković'

gordan maras (1)
Goran Stanzl/PIXSELL
22.09.2013.
u 16:24

Nisam ničiji poltron niti ću to ikada biti - poručio je pak Maras koji je uspio reći i da je "SDP iznad svega".

 - Zbog "lex Perkovića" neće biti ni političke ni novčane štete za Hrvatsku, za sedam dana će se to i pokazati. Vjerujem u predsjednika Vlade i ministra pravosuđa Miljenića - rekao je ministar Gordan Maras u HTV-oj emisiji Nedjeljom u dva. Hoće li jedina koja će platiti zbog "lex Perkovića" biti Aleksandra Kolarić, upitao ga je voditelj Aleksandar Stanković.

- Njeno isključenje iz stranke nema veze s tim zakonom, a ni pismo koje je objavila nije meritum zbog kojeg je isključena iz SDP-a - rekao je Maras. Maras je uporno tvrdio da je A. Kolarić iz stranke izbačena zato što je tobože optužila esdepeovce da šute na kriminal jer ih je usporedila sa Sanaderovim poslušnicima, dok je Stanković tvrdio da je esdepeovce prozvala za poltronstvo jer se ne usuđuju suprotstaviti šefu Milanoviću.

- Nisam ničiji poltron niti ću to ikada biti - poručio je pak Maras koji je uspio reći i da je "SDP iznad svega". Ustvrdio je kako je on puno relevantniji od izbačene A. Kolarić da komentira pokojnog Ivicu Račana, jer je ona rekla kako u SDP-u više nema demokracije i dijaloga iz Račanova doba, jer je devet godina bio uz njega.

Maras kaže da je Milanović na Predsjedništvu SDP- a predložio izbacivanje A. Kolarić, a da je on o tome zadnji saznao. Poručio je da će se kandidirati za gradonačelnika Zagreba nakon što postane šef zagrebačkog SDP-a, ali je priznao da je bila pogrešna odluka vodstva stranke o zamjeni Davora Bernardića Rajkom Ostojićem za gradonačelničkog kandidata na proteklim lokalnim izborima.

>>Ministrova supruga i izbačena SDP-ovka 'zaratile' na Facebooku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije