Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
virtualni rat

Ministrova supruga i izbačena SDP-ovka 'zaratile' na Facebooku

kolarić,jakovina
Foto: PIXSELL
21.09.2013.
u 15:51

Izbačenu dojučerašnju esdepeovku Aleksandru Kolarić napala je donedavna stranačka kolegica Sandra Petrović Jakovina, supruga ministra Jakovine.

Prava ženska svađa, nasreću virtualna a ne uživo, zaiskrila je na Facebooku. Izbačenu dojučerašnju esdepeovku Aleksandru Kolarić napala je donedavna stranačka kolegica Sandra Petrović Jakovina, supruga ministra Jakovine.

Nazvala ju je hohštaplerom i prodavačem magle jer je svojim kritikama uvrijedila SDP-ovce.

"Hohštapleri i prodavači magle u svom nevještom pokušaju razjedinjavanja stranke uvrijedili su pristojne članove SDP-a koji još uvijek ugled i integritet stranke znaju staviti ispred svojih osobnih interesa (u ovom slučaju mjesto predsjednika GOSDPZG). Legitimno izabrano predsjedništvo stranke pokazalo je što misli o tom jeftinom političkom triku", napisala je Jakovina na Facebooku.

A. Kolarić joj je uzvratila da je ona za razliku od njezinog muža ministra državi platila sve poreze.

"Ako je ovo točno, ovako me zbog mojeg političkog stava, vrijeđa Sandra Petrović Jakovina, SDP-ova zastupnica u Europarlamentu. Njezina saborska plaća išla je direktno iz mojeg poreza. Ukupno imam 20 godina staža, a zadnjih 11 godina radim u gospodarstvu. Ne živim od politike, a državi sam za razliku od tvrtke njezinog supruga platila sve poreze."

>>'Ni Partija nije u roku od 24 sata izbacivala svoje članove'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije