Naslovnica Vijesti Hrvatska

SDP i HNS u ponedjeljak potpisuju sporazum, ali HSU nezadovoljan: 'Hrelja je spreman odbiti ponudu'

HSU je trebao biti u kvoti HNS-a, ali neslužbeno doznajemo da im se nudi tek jedno sigurno mjesto u skupštini i niti jedno mjesto u vijećima gradskih četvrti
31. ožujka 2017. u 18:59 6 komentara 555 prikaza
Davor Bernardić i Silvano Hrelja
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Sporazum SDP-a i HNS-a o zajedničkom izlasku na izbore u Zagrebu trebao bi biti potpisan u ponedjeljak, neslužbeno doznajemo.

Međutim, iako se čini da je finalni dogovor postignut, dolazi do nesuglasica zbog HSU-a. HSU je trebao biti u kvoti HNS-a, ali neslužbeno doznajemo da im se nudi tek jedno sigurno mjesto u Skupštini i niti jedno mjesto u vijećima gradskih četvrti, što je predsjednik HSU-a Silvano Hrelja, kažu naši izvori, spreman odbiti.

U HSU-u se može čuti kako su i u HNS-i u SDP-u sigurni u pobjedu pa im zato ništa ne žele dati jer misle da mogu ostvariti pobjedu i bez umirovljenika.

>> GO zagrebačkog SDP-a izglasao zajednički izlazak na izbore s HNS-om

>> HDZ nakon sedam mjeseci doživio pad potpore, SDP-u krenulo na bolje

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
 • Avatar Chupacabra
  Chupacabra:

  Eeeeee moj Hrelja, kakav si ti predstavnik umirovljenika kada od milijun i nešto umirovljenika dobiješ glasova par tisuća pa se onda ovako moraš "udavati" a nemaš što donijeti u miraz.... I dalje tjeraš politiku "titovim stazama revolucije" a ne možeš ... prikaži još!eš dobiti ni glasove tzv. partizana....

 • aristip:

  Hrelja pa ti nisi mlad morao si znati "da onaj tko s vragom tikve sadi o glavu mu se razbijaju!"

 • branko-kockica:

  Imajmo povjerenja u našeg Hrelju, on najbolje kuži probleme umirovljenika, obzirom da je u mirovini od svoje 14. godine.