Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velikom većinom glasova

GO zagrebačkog SDP-a izglasao zajednički izlazak na izbore s HNS-om

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić i HNS-ova kandidatkinja Anka Mrak Taritaš
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
30.03.2017.
u 21:49

Paralelno je i Predsjedništvo zagrebačkog HNS-a donijelo istu odluku

Gradski odbor zagrebačkog SDP-a večeras je s velikom većinom glasova izglasao zajednički izlazak s HNS-om na izbore u Zagrebu i podršku HNS-ovoj gradonačelničkoj kandidatkinji Anki Mrak Taritaš.

Predsjedništvo je tu odluku donijelo prije nekoliko dana, a sad je ona formalizirana. Neslužbeno doznajemo da je za odluku glasovalo 47 članova Gradskog odbora, sedam ih je bilo protiv, a samo dvoje bilo je suzdržano.

Paralelno je i Predsjedništvo zagrebačkog HNS-a donijelo istu odluku.

>> HDZ nakon sedam mjeseci doživio pad potpore, SDP-u krenulo na bolje

>> Hoće li u prvim redovima na stranačkim listama za lokalne izbore biti najbolji?

Komentara 9

Avatar navijač
navijač
22:45 30.03.2017.

Nadajmo se da će proći kao i na zadnjim parlamentarnim i predsjedničkim izborima.

BK
branko-kockica
21:58 30.03.2017.

Anka Mrak Taritaš, je li to ona gospođa koja je preuzela mandat ministrice graditeljstva kad je u sektoru graditeljstva radilo 77 tisuća ljudi, a nakon nje 66 tisuća? Dakle, gospođa koja je u svom mandatu uspjela uništiti 14% radnih mjesta u svom sektoru i tri godine? Je li to ta uspješna ministrica?

Avatar sniper
sniper
23:00 30.03.2017.

običan narod loše živi, a amt je napunila račune sebi i svima u svojoj obitelji, a cijeli život prima plaću isključivo iz državnog proračuna, kako? pa dosta je bilo, uhljebila si sebe, muža, djecu pa dosta je bilo! ali njoj je još uvijek malo i želi još i još i još i još i još i još

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije