Naslovnica Vijesti Hrvatska

SDP i HNS traže ostavku, Čehok im poručuje neka se pokriju grobnom tišinom

Očitovao se i predsjednik Gradskog vijeća Damir Habijan (HDZ) koji kaže da ti nije prvi takav slučaj u Hrvatskoj i Europi, te da nema potrebe za novim izborima i izazivanjem izvanrednog stanja.
20. srpnja 2018. u 16:38 19 komentara 798 prikaza
Ivan Čehok
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Nakon SDP-a, i varaždinski HNS zatražio je ostavku gradonačelnika Ivana Čehoka zbog nepravomoćne presude kojom je osuđen na dvije godine zatvora.

Ivan Čehok NAKON PRESUDE Varaždinski SDP traži Čehokovu ostavku

Očitovao se i predsjednik Gradskog vijeća Damir Habijan (HDZ) koji kaže da ti nije prvi takav slučaj u Hrvatskoj i Europi, te da nema potrebe za novim izborima i izazivanjem izvanrednog stanja. Habijan smatra da ne treba "stvarati negativnu klimu".

-  U proteklih godinu dana započeli smo projekte iz programa HDZ-a, kao i one s nezavisne liste gradonačelnika Ivana Čehoka te rješavamo goruće probleme koje je ostavila bivša gradska vlast. Želim da se akteri političkih stranaka u gradu Varaždinu i članovi Gradskog vijeća ponašaju odgovorno i da umjesto stvaranja izvanrednog stanja konstruktivno sudjeluju u radu kroz vlastite inicijative i prijedloge, umjesto floskulama i demagogijom - istaknuo je Habijan koji ne želi komentirati presudu.

Zagreb: Objava nepravomoćne presude varaždinskom gradonačelniku Ivanu Čehoku Nepravomoćna presuda Čehoku dvije godine zatvora

- HNS i SDP trebali bi se pokriti grobnom tišinom zbog toga što su to ljudi koji su nakon moje ostavke grad izvrgli milijunskim tužbama - poručio je jučer Čehok i dodao da je Varaždin vjerojatno jedini grad na svijetu koji ima dva obvezno-pravna odnosa za zbrinjavanje bala. Ima važeći ugovor po presudi Vrhovnog suda i koncesiju.

nepravomoćna presuda Spisateljica Tanja Belobrajdić dobila spor protiv izdavača Novosti

- I jedni i drugi nas sad tuže, i to za stotine milijuna kuna - rekao je Čehok.

Sigurnost na hrvatskim cestama
OSIGURANJE
Sigurnost na hrvatskim cestama

A1 izdvaja za Vas

  • Deleted user:

    SDP i HNS toliko vrijedite da ste popušili od Čehoka. Dobro vam je rečeno, pokrijte se ušima...

  • zarac:

    "Domoljubi" u akciji sakupljanja taloga ljevice: Saucha, Čehok... Tko je slijedeći, Linić?

  • modovisisajteMaraschino:

    a SDP i HNS pozivaju na poštenje.... koji se to tudum pije tamo?