Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Evo kako sada izgleda

Savjet nutricionista: Uz pomoć ova tri jednostavna trika izgubila 70 kg

Amanda Wood
Foto: Instagram
1/8
20.03.2018.
u 10:12

Amanda Wood imala je 170 kilograma, no prije dvije i pol godine čvrsto je odlučila da mora smršavjeti te danas izgleda neprepoznatljivo

Mnogo ljudi bori se s kilogramima, a ubrzani način života, kakvim danas živimo, tome definitivno ne ide u prilog.

S viškom kilograma godinama se borila i 37-godišnja Amanda Wood koja je prije dvije i pol godine odlučila tome stati na kraj.

Iako je mnogo puta bezuspješno kretala na dijetu, u jesen 2015. čvrsto je odlučila smršavjeti. Tada je imala 170 kilograma.

Amanda je potražila savjet nutricionista koji su joj otkrili tri ključne stvari s pomoću kojih je u dvije godine izgubila 70-ak kilograma te ne želi stati na tome.

– Prva stvar bila je da smanjim unos hrane, odnosno kontroliram unos kalorija tijekom dana te sam 35 posto kalorija unosila preko ugljikohidrata, 25 posto putem masnoća, a 40 posto preko proteina – priča ova 37-godišnjakinja.

Amanda Wood
1/8

Druga ključna stvar koju su joj nutricionisti savjetovali bila je vježbanje. S obzirom na to da je već nekoliko puta kretala u teretanu, ali je brzo odustajala, ovoga puta odlučila si je platiti osobnog trenera.

– Sada je odlazak u teretanu moj omiljeni dio tjedna – kaže ona.

Treća stvar koja joj je mnogo pomogla, a vrlo je bitna, kaže Amanda, jest postaviti si realan cilj.

– Tri kilograma puno je manje od 90 i lakše ih je skinuti. Bitno je ne postaviti previsoka očekivanja kako se ne bismo razočarali i ne odustajati ni pod koju cijenu – zaključuje ova 37-godišnjakinja koja danas izgleda neprepoznatljivo, a o svojoj transformaciji redovito izvještava putem svojeg profila na Instagramu, na kojem ima mnoštvo pratitelja.

Komentara 5

Avatar Niškorist
Niškorist
12:19 20.03.2018.

Ne ždereš ?

Avatar DŠ.....
DŠ.....
10:43 20.03.2018.

Savjeti zlata vrijede ako ih se čovjek pridržava.

NO
nogogaz
14:48 20.03.2018.

Ima toliko istine u tome, koliko u izjavama celnika da nas slovenija ne može tužit na eu sudu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije