Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavni jadi

Satima prijetio samoubojstvom zbog ljubavnih problema

policija
Željko Hladika/PIXSELL
10.08.2010.
u 11:54

Prijetnjama je prethodio razgovor V. B. s njegovom djevojkom koja ljetuje u Tisnom.

Nekoliko sati trajala je jučer prava drama u zagrebačkom naselju Sopot gdje je 57-godišnji V. P. (57) zaključan u stanu svoje djevojke prijetio da će se ubiti. 

Ipak, nakon duljeg razgovora njegov ga je prijatelj policajac uspio smiriti, nakon čega je V. P. priveden u policijsku postaju, a nakon toga i odveden u bolnicu. Prijetnjama je prethodio razgovor V. B. s njegovom djevojkom koja ljetuje u Tisnom kojoj je rekao da ima pištolj te da će politi stan benzinom i raznijeti se.

Ona je nakon toga nazvala policiju, rekla im da se posvađala s partnerom te da on prijeti samoubojstvom.

Policija, pregovarač i tim za potporu do 2.10 sati nagovarali su V. P., koji je navodno bio očajan zbog ljubavnih problema, da odustane od samoubojstva.

Ključne riječi

Komentara 2

DR
drot13
17:28 10.08.2010.

Slična tema: http://policijske-price.blogspot.com/

MS
My Soul
20:38 10.08.2010.

čovjeka od 57 godina, koji ima djevojku i prijeti samoubojstvom, treba pustiti da se ubije i liši ovaj svijet jednog glupana. jadna djevojka, očigledno se ne može riješiti napasnika. mislim da bi ovdje policija trebala zaštititi djevojku od psihičkog maltretiranja, a ne bi me čudilo da je on na kraju i ubije, jer takvi psihopati ubijaju svoje žrtve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije