Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
29.07.2017. u 11:44

Najnovija turistička vijest iz Dubrovnika glasi da se sat parkinga u blizini Starog grada naplaćuje 75 kuna

SUBOTA, 22.7.
Ukoliko naslijedite kuću u blizini povijesne dubrovačke jezgre, nemojte je iznajmljivati turistima. Najbolje bi vam bilo da je srušite i na njenom mjestu napravite parking! Naime, najnovija turistička vijest iz Dubrovnika glasi da se sat parkinga u blizini Starog grada naplaćuje 75 kuna. Ukoliko ugurate 20 auta na mjesto gdje je stajala vaša kuća, u sat vremena uprihodili ste 1.500 kuna. Pa vi vidite…

NEDJELJA, 23.7.
Nakon atraktivnog požara koji je napravio slalom na 4500 hektara i pokucao na vrata Splita grada, kreće isplata odštete od požara. Sve po pravilima i propisima. Problem je jedino što nema tog novca koji može nadoknaditi stvarnu štetu. Koliko vrijedi stablo masline? Teško je reći. Litra domaćeg maslinovog ulja stoji i do 80 kuna. Odšteta za cijelo stablo nešto je viša od 100. Dakle, ako se želite baviti maslinarstvom, kupite i kanader. 

PONEDJELJAK, 24.7.
Drama s elementima turskih i meksičkih sapunica, konačno je gotova. Damir Krstičević ostaje ministar obrane. "Iznenađeni i uvrijeđeni" Krstičević strašno se naljutio na predsjednicu RH, koja je uputila kritiku zbog navodno sporog izlaska vojske na požarište i to je stari ratnik toliko teško podnio da je zamalo digao ruke od svega. Uslijedili su razgovori s premijerom, a navodno je presudio poziv Ante Gotovine. Krstičević naprijed, ostavka stoj!

UTORAK, 25.7.
Kakav bi to bio tjedan bez loših vijesti iz Agrokora? Otkriveno je da je država neizravno financirala najdražu kompaniju preko zajmova fondovima, koji su ih prebacivali u topli zagrljaj Gazde Todorića. Jake snage DORH-a tako su dobile još temu za razmišljanje i tonu papira za analizu. Za to vrijeme Todorić junior najavljuje selidbu. Kaže da je u Hrvatskoj loša poslovna klima. Točno. Ovdje ne možeš postaviti ni frenda za ministra financija, a da ti netko ne zamjeri.

SRIJEDA, 26.7.
Pred crkvom u Sesvetama pronađena je mala curica u kolicima. Ostavila je mama. Uskoro se doznalo da se radi o djevojci koja nije završila niti osnovnu školu i koja s građevinskim radnikom ima još jedno dijete. Oboje su u pritvoru. Kažu, zbog utjecaja na svjedoke. Svjedoke čega? Njihove neimaštine, jada i čemera? Ljudi se natječu u osudama roditelja. A da im pokušamo pomoći damo pravu šansu?

ČETVRTAK, 27.7.
U redu, Osijek je pobijedio PSV u gostima, Dinamo doma Norvežane, a Hajduk nije izgubio u Danskoj, ali čekajte malo! Hrvatska je pobijedila Srbiju u vaterpolu! I ne samo to. Hrvati na tribinama navijaju za naše, Srbi za svoje. jedni pored drugih. Ima još. Nakon pobjede, dva se izbornika zagrliše, čestitaše i odoše svaki svojim poslom. Znači, možemo biti normalni? Lijepa je to spoznaja.

PETAK, 28.7.
Još jedna vijest iz turističkog Dubrovnika. Usred prosvjeda dubrovačkih taksista koji traže zabranu rada Ubera, nepoznati huligani su jakim pješačkim snagama napali nekoliko taksista. Blickrig je urodio plodom. Četvorica taksista su završila u bolnici, jednome je slomljena noga. Nema sumnje da će doći do odgovora taksista, koji tvrde da su napadnuti od uberovaca. Iznajmljivači bicikala trljaju ruke.

Komentara 16

DU
Deleted user
12:23 29.07.2017.

srušite ju koga što nju a ne srušite je zmoto

SA
savjest1234
12:15 29.07.2017.

Porez im naplatiti 80% pa nek ruše kuće ako im se isplati

Avatar Ljubeć
Ljubeć
17:40 29.07.2017.

kazete parking u dubrovniku 75 u tucepima je 100 kn ili 5 min ustvari mozes ostat i dulje nitko ne ostaje citavi dan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije