Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blagdani

Šareni poklon-paket siromašnoj dječici

'21.12.2010. Kazaliste, Varazdin, Grad Varazdin podijelio je poklon pakete djeci socijalno ugrozenih obitelji Photo: Marko Jurinec/PIXSELL'
'Marko Jurinec/PIXSELL'
22.12.2010.
u 17:36

Za poklon-pakete potrošeno je 70.000 kuna, a pripremljeno ih je 320 za gradsku djecu slabijeg imovinskog stanja

Veselje i dječji smijeh ispunili su zgradu varaždinskog kazališta. Mnogo je djece došlo, s roditeljima, po darove, koje svake godine pripremaju djelatnici Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb grada Varaždina. Riječ je darovima djeci slabijeg imovinskog stanja iz Varaždina, kako bi im se uljepšali blagdani.

Igračke, čokolade, bomboni, voće, spakirani u velike šarene vreće, razveselili su dvjestotinjak djece, koja su u pratnji roditelja stigla po njih u varaždinsko kazalište. Oni koji jučer nisu mogli doći na tu priredbu i po svoje darove, poklon-paket mogu podignuti u Centru za socijalnu skrb.

Pročelnice gradskog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Ružica Radelić rekla je da su njezini suradnici u pakete stavili stvari u vrijednosti 100 kuna, a da su darove birali prema željama iz pisama koja su djeca poslala Djedu Mrazu.

- Za darove siromašnoj djeci potrošili smo 70.000 kuna, a pripremili smo 320 različitih paketa - rekla je Ružica Radelić dodajući da su dječica prije nego su od Djeda Mraza preuzela vreću s darovima djedici nešto otpjevala i recitirala.

Posebno iznenađenje dječici i roditeljima u kazalištu pripremili su članovi Društva Naša djeca, koji su izveli prigodnu predstavu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije