Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prisavlje

Sandra Križanec postala šefica unutarnje politike na HTV-u

krizanec
Marko Mrkonjić/PIXSELL
03.01.2012.
u 18:34

HRT je priopćio kako ne ukida emisiju Euromagazin te da, kako ističu, gledatelji neće biti zakinuti za informacije o članstvu u EU

Urednica i voditeljica Dnevnika Sandra Križanec imenovana je novom urednicom unutarnje politike HTV-a, a Mario Tomas postao je urednik vanjske politike TV kuće na Prisavlju, javlja Tportal. Na nove pozicije imenovani su, kako prenosi portal, nakon što su razrješenja s njih zatražili bivša urednica unutarnje politike Katarina Periša Čakarun i bivša urednica vanjske politike Sanja Gvozdanović.

Inače, HRT je danas priopćio kako ne ukida emisiju Euromagazin te da, kako ističu, gledatelji neće biti zakinuti za informacije o članstvu u EU.

– U ranijoj programskoj shemi nije bilo emisije Euromagazin, međutim novi glavni urednik HTV-a Bruno Kovačević, uvažavajući javni interes, odlučio je da će emisija i dalje ići – istaknuto je u priopćenju.

– Zbog ranijih planova trenutačno se traže modeli nastavka financiranja emisije. Emitiranje emisije svakako se nastavlja početkom veljače, dakle nema govora o njezinu ukidanju. Emisija Euromagazin važan je sadržaj javnog karaktera koja doprinosi informiranju gledatelja o vanjsko-političkim i europskim temama – dodaju podsjećajući da je glavni urednik, od sedam emisija koje su ukinute u ranijoj shemi, uspio vratiti pet emisija.

Dodali su da tematiku Europske unije i ulaska Hrvatske u Europsku uniju obrađuju kontinuirano emisije HTV-a i to: Dnevnik, Otvoreno, Paralele, To je Europa, Hrvatska uživo, Plodovi zemlje i da se veći dio tih emisija emitira na HTV-u u udarnome terminu.

 

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar 170619890000
170619890000
19:11 03.01.2012.

... nagrada za sluganstvo komunistima i pljuvačinu po HDZ-u u predizborno vrijeme ... i to ćemo promijeniti kad se vratimo na vlast ... strava ...

DU
Deleted user
19:33 03.01.2012.

Da, zasluge su stvarno velike, ali jos vece imaju, Severica, Kosanovic, odnosno cijela ekipa voditelja Hrvatske uzivo koji zagadjuju medijski prostor. Bolje da promijene ime emisiji u Srbija uzivo s obzirom na njihove komentare i goste u emisiji.

GO
golo
07:46 04.01.2012.

a jest ova dobra za moga vijugavca, nu tesko ga je ispraviti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije