Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Profil

Sadam Husein dao Haideru 5 milijuna dolara za promociju

'The leader of Austria\'s Buendnis Zukunft Oesterreich (BZOe) party (Alliance for Austria\'s future) Joerg Haider delivers a speech during an election rally in Vienna in this September 22, 2008 file p
'LEONHARD FOEGER'
08.08.2010.
u 20:28

Austrijski se tjednik poziva na podatke iračkog ministarstva unutarnjih poslova.

Prema pisanju bečkog tjednika "Profil", nekadašnji lider austrijske desnice Jörg Haider je od Sadama Huseina dobio pet milijuna dolara za promicanje Sadamovih vanjskopolitičkih interesa. Sadam mu je taj novac navodno uručio u svibnju 2002. godine u Bagdadu.

Austrijski se tjednik poziva na podatke iračkog ministarstva unutarnjih poslova.

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
03:40 09.08.2010.

ubili su i njega i Sadama isti oni koji planet drže u ropstvu i sad ovdje mrtva čovjeka blate, koja je to gamad ciokaubojgusarska

UT
utatica
21:05 08.08.2010.

ma možeš mislit, proglasili ste ga i homosekualcem, i kod nas su homići uglanvom desničar, homić nije ni Lučin ni Latin ali je bio Tuđman i Sanader, ima li još igjd ena svijetu naivnih koji vjeruju takvim napisima?

KU
kukuriku
00:43 09.08.2010.

..Joke of the year !!..-:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije