Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasilje

SAD pozvao Amerikance da napuste Tunis i Sudan

prosvjedi u tunisu (1)
Reuters/PIXSELL
16.09.2012.
u 19:28

Američke ambasade u Tunisu i Sudanu napadnute su u antiameričkim prosvjedima zbog filma Nevinost muslimana

SAD je naredio diplomatskom osoblju, koje ne mora nužno boraviti u Tunisu i Sudanu da napusti te dvije zemlje, javlja AP. State department je također pozvao američke državljane da napuste Tunis i izbjegavaju putovati Sudan.

SAD je zabrinut za sigurnost američkih državljana zbog porasta nasilja u te dvije zemlje. Val antiameričkih prosvjeda zahvatio je muslimanske zemlje zbog filma ''Nevinost muslimana''. U petak su prosvjednici napali američko veleposlanstvo u Tunisu te pokušali nasilno ući u američko veleposlanstvo u Sudanu.



Komentara 5

BB
brle brkić
23:25 16.09.2012.

sad bježite i džite gaće.

OL
olovka
20:45 16.09.2012.

Pa zasto oni ovo rade americkom narodu ? Pa zar nas ameri ne uce demokratskom ponasnju (naravno sa ljubavlju) zadnjih 67 godina .

Avatar johnny_depps_friend
johnny_depps_friend
21:11 16.09.2012.

Američku demokraciju živimo zadnjih 20 godina i ne znam baš da li vam se sviđa, meni baš i ne nešto, ali zato znam da sa svakom kunom koju potrošim, 80 lipa ode na povrat njihovog nacionalnog duga i financiranje njihovih kriminalnih ratova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije