Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasilje
Povratak na članak

SAD pozvao Amerikance da napuste Tunis i Sudan

Američke ambasade u Tunisu i Sudanu napadnute su u antiameričkim prosvjedima zbog filma Nevinost muslimana

Komentari 5

BB
brle brkić
23:25 16.09.2012.

sad bježite i džite gaće.

VL
OL
olovka
20:45 16.09.2012.

Pa zasto oni ovo rade americkom narodu ? Pa zar nas ameri ne uce demokratskom ponasnju (naravno sa ljubavlju) zadnjih 67 godina .

VL
Avatar johnny_depps_friend
johnny_depps_friend
21:11 16.09.2012.

Američku demokraciju živimo zadnjih 20 godina i ne znam baš da li vam se sviđa, meni baš i ne nešto, ali zato znam da sa svakom kunom koju potrošim, 80 lipa ode na povrat njihovog nacionalnog duga i financiranje njihovih kriminalnih ratova.

VL
Avatar Meggi
Meggi
22:37 16.09.2012.

Volim putovati ali nikad nisam imala potrebu ni želju ići u divlje zemlje u koje, prije nego odeš, trebaš cijepljenje, ne možeš piti vodu iz slavine, šetati mirno ulicom ili paziti da ne uvrijediš Muhameda. Ima i ljepših mjesta na svijetu od takvih.

VL
TE
termal
13:33 17.09.2012.

Papa se je svojom posjetom Libanonu,baš sada, tom gestom i ispričao Muslimanima za odvratan fil. No svi ostali poglavari krščanskih crkav( prostestanti i pravoslavci) šute. Inače, ako se njih nagazi imaju jezičine do poda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.