Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
16 osoba poginulo

Srušio se američki vojni zrakoplov: Počeo je ponirati, a potom se raspao

11.07.2017.
u 08:47

Transportni zrakoplov KC-130 Hercules američkih marinaca srušio se u okrugu Lefore, 100 kilometara udaljenom od Jacksona, najvećeg i glavnog grada američke savezne države Mississippi.

Američki transportni vojni zrakoplov srušio se u Mississippiju, a najmanje 16 osoba je poginulo, javljaju američki mediji.

Transportni zrakoplov KC-130 Hercules američkih marinaca srušio se u okrugu Lefore, 100 kilometara udaljenom od Jacksona, najvećeg i glavnog grada američke savezne države Mississippi. 

Za sada nisu poznati uzroci nesreće, no prema tvrdnjama očevidaca zrakoplov je počeo ponirati, a potom se raspao dok se približavao tlu. Fred Randle, ravnatelj za upravljanje izvanrednim situacijama u pokrajini Leflore, je izjavio kako su većina žrtava bili marinci.

1/4

Glasnogovornica Korpusa mornaričkog pješaštva SAD Sarah Burns potvrdila je kako se dogodila nesreća, ali bez drugih detalja. Do sada nema riječi o tome odakle je zrakoplov dolazio ili kamo je letio.

Komentara 23

DO
dopizdilomi
11:53 11.07.2017.

Ruska propaganda. Američki avioni se ne ruše.

RE
realisticki
16:53 11.07.2017.

Šteta! Da je taj zrakoplov još malo potrajao, prodali bi ga Krstičeviću.

DU
Deleted user
08:08 11.07.2017.

Mora da je Putin upleten kao i u izbore.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije