Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analitičari o najglasnijima

Saborski solo strijelci na izborima nemaju šanse ako nisu na široj listi

12.03.2024.
u 17:27

Analitičarka Ankica Mamić napominje kako među "slobodnim strijelcima" treba razlikovati one koji djeluju unutar stranačkih klubova jer, primjerice, Kekin svi percipiraju kao članicu Možemo!, iako je čelnica Nove ljevice

Komentara 10

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
18:10 12.03.2024.

nije mi jasno tko u Saboru ima koristi od ovakvih likova koji evo već 4 godine samo primaju ogromne novce a ne rade ništa? Nije mi jasno da jedan sdp više cijeni neke izlizane i potrošene političare, nogo svoje članove ?? stvarno politiku ne razumin, da pored svojih članova ti sigurno misto u saboru daješ nekome drugome, nevjerojatno

EJ
ejStef
18:12 12.03.2024.

Ti slobodni strijelci su zapravo lovci na fotelje. Guraju se na liste stranaka jer je to jedini način da ponovo uđu u sabor... Kako bi inače jedna Orešković ili Mrak Taritaš ušle u sabor? Beljak, Hrebak i još mnogi... Puno bi bilo poštenije da se zabrane predizborne koalicije, nešto smanji prag i to je to. Onda neka se stvaraju koalicije od onih koji to zasluže ulaskom u sabor.

Avatar antikomunist1
antikomunist1
19:23 12.03.2024.

Baš je jadno da u Hrvatskoj nema drugih "analitičara" osim ekstremno lijeve orijentacije. Ili ih ima a ne da im se doći do javne riječi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije