Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povjerenstvo za inu

Sabor odlučio: Prva privatizacija Ine sporna i štetna za RH

ina-novi
Arhivska fotografija
26.11.2010.
u 14:08

Usuglašeno je da privatizacija za Račanove Vlade nije provedena na transparentan način, da je bila štetna za Hrvatsku i da je zapravo zacrtala put drugoj privatizaciji i izmjeni dioničarskog ugovora iz 2009. godine između Vlade RH i MOL-a.

Prva privatizacija Ine iz 2003. godine za vrijeme Vlade Ivice Račana je sporna. Odlučili su tako saborski zastupnici izglasavanjem većinom glasova zaključaka Povjerenstva za Inu koje su predložili vladajući.

Očekivano, izdvojeno mišljenje oporbenih članova Povjerenstva je odbijeno. Tako je zapravo izglasovano da je prva privatizacija Ine sporna, kako nije provedena na transparentan način, da je bila štetna za Hrvatsku te da je zapravo zacrtala put drugoj privatizaciji i izmjeni dioničarskog ugovora iz 2009 godine između Vlade RH i MOL-a.

Komentara 137

BU
buljibaba
23:30 26.11.2010.

Minuta. Nisi mi odgovoril jel se mama s pesekima kara za lovu ili tati ipak daje gratis?

GE
GeemBaa
23:31 26.11.2010.

opa, sad je sabor sudbena vlast...kužim...pa jednom kad ovi drugi dođu na vlast sabor će \"odlučiti\" suprotno...zahebavate vi svi nas..dajte se bavite onime za što vas plaćamo...uvijek pamtite nije da vas mi samo biramo...mi vas i plaćamo, ok?

SV
svnedjelja
21:03 26.11.2010.

hej krilbnik bre pa kako ti je krilo, heheehehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije