Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mandat u mirovanju

Drago Prgomet (HDZ) odlazi iz Sabora, mijenja ga Šapina

Drago Prgomet (Hrid)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
08.12.2017.
u 14:26

HDZ je za Prgometovu zamjenu odredio Šapinu, koji je danas prisegnuo i time postao punopravni zastupnik.

Hrvatski sabor odobrio je danas da HDZ-ova Dragu Prgometa u zastupničkim klupama zamjeni Stipe Šapina, odluka o tome donesena je jednoglasno.

Prgomet je izvijestio predsjednika Sabora da od 1. prosinca stavlja mandat u mirovanje, rekao je predsjednik Mandatno-imunitetnog povjerenstva Žarko Tušek. HDZ je za Prgometovu zamjenu odredio Šapinu, koji je danas prisegnuo i time postao punopravni zastupnik.

Sabor, koji 15. prosinca završava redovnu radnu sezonu, svoj je dnevni red dopunio s 15 novih točaka, među njima su i Vladin prijedlog izmjena Zakona o minimalnoj plaći, te izvješće o radu Upravnog vijeća Hine za prošlu godinu.

Komentara 16

TV
tv5378
15:47 08.12.2017.

.Po cemuce ga ljudi pamtiti?Vjerojatno po politickom licemjerju i Plenkovicevom 'gradonacelniku' koji je zavrsio znamo kako.

PR
prajdali100
16:57 08.12.2017.

Ha ha ha ha ha "informacija" u stilu Hina-e.Nigdje ne piše zašto Prgomet stavlja mandat u mirovanje,što se dogodilo.....Kamo srece da se vraca u ordinaciju jer sa politikom nema blage veze.

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
18:22 08.12.2017.

Prgić karijeru nastavlja na voyeur.com, upuštat će se u vruće igrice iza razmaknutih zastora s Milanovićem i Kotromanovićem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije