Naslovnica Vijesti Hrvatska

Građani najviše klikaju stranicu zastupnika...

Najviše ih posjećuju korisnici iz Hrvatske (88,6 posto), potom iz BiH, Njemačke, Srbije, Slovenije, Austrije, Švicarske, SAD-a i Kanade.
17. srpnja 2017. u 16:34 3 komentara 2558 prikaza
Foto: Petar Glebov/Pixsell

Stranica HDZ-ova Steve Culeja najposjećenija je zastupnička stranica u aktualnom, devetom sazivu Hrvatskog sabora, a najposjećeniji dan bio je 4. svibnja kad se, na inicijativu SDP-a, raspravljalo o povjerenju ministru financija Zdravku Mariću.  

Hrvatsko izaslanstvo sjedilo je blizu filmskih zvijezda Hugha Granta, Eddieja Redmaynea... Izaslanstvo RH Jandroković, Marić i Janica gledali Čilića s filmskim zvijezdama

Od konstituiranja Sabora, 14. listopada prošle, do 14. srpnja ove godine, Culejevu je stranicu posjetilo više od 15.500 korisnika. Slijede ga SDP-ova Sabina Glasovac (14.482), zastupnici Živog zida Branimir Bunjac (13.588) i Ivan Pernar  (12.913), te Mostov Miro Bulj (12.883) i nezavisni Tomislav Saucha (12.806).  Na dan kad se raspravljalo o povjerenju Mariću saborske je stranice posjetilo više od 33.500 korisnika.

Drugi po posjećenosti bio je 19. listopada 2016., kada je premijer Andrej Plenković predstavio svoju Vladu, a tada je stranice Sabora posjetilo oko 13.000 korisnika.  U proteklih devet mjeseci najposjećeniji je bio svibanj (115.000), a najviše posjetitelja na webu Sabora bilo je od 30. travnja do 6. svibnja (76.108). Od 14. listopada 2016. saborske su stranice posjećene 4.116.970 puta, od čega je jedinstvenih pregleda bilo 1.167.851.  

Najviše ih posjećuju korisnici iz Hrvatske (88,6 posto), potom iz BiH, Njemačke, Srbije, Slovenije, Austrije, Švicarske, SAD-a i Kanade.

Željko Glasnović Glasnović: Suradnik KOS-a kandidirao se za ustavnog suca Božo Petrov 'Skandalozno' Most napao Plenkovića: 'Premijer manipulira javnošću' Božo Petrov Petrov o Agrokoru: 'Ako nastave kako su krenuli, onda ćemo imati velikih problema'
  • vlada1:

    Klikaju na prazno? Treba napuniti!

  • viseslavbusic:

    Stvarno sam uvjeren da se kod nas u Rvatskoj izborni rezultati laziraju, znam da smo jebeno glup narod ,stvarno smo na razini Bušmana po inteligenciji ali nije to dovoljno da HDZ tako uvjerljivo pobjedjuje na izborima jednostavno samo glupost za ... prikaži još! to nije dovoljna, izborni rezultati se namještaju, nemoguče je da nas ovako uništavaju a da mi i dalje glasamo za njih. Takva razina gluposti ne postoji. Glupi narode Hrvatski izumrli ste vec. Nema vas vise

  • crocro:

    Građani za svaki mandat u Saboru izlaze na izbore i glasuju za kandidate za Sabor za koje misle da će ih najbolje predstavljati. Kada građani vide gotovo prazne sabornice , osim u trenucima glasovanja petkom, jer radije nikoga ne bi ... prikaži još! zaokružili a najviše ne bi uopće izlazili na birališta jer i ta prazna sabornica potpuno demoralizira na izlazak na glasovanje. Ovo se ponavlja iz mandata u mandat i nitko ne može pronaći rješenje kako natjerati zastupnike da sjede na svojim mjestima na koja su ih građani postavili i omogućili. Građani bi pronašli način kako privesti zastupnike na svoja radna mjesta, no prijedloge građana očito nitko ne bi poslušao. Sve u svemu sram me je kada gledam gotovo praznu sabornicu a što tek misle o ozbiljnosti saborskog mandata i građani EU koji bace pogled na sabornicu. Da li to pitanje može itko riješiti, to je pitanje svih pitanja?