Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENAĐENI?
Povratak na članak

Građani najviše klikaju stranicu zastupnika...

Najviše ih posjećuju korisnici iz Hrvatske (88,6 posto), potom iz BiH, Njemačke, Srbije, Slovenije, Austrije, Švicarske, SAD-a i Kanade.

Komentari 3

VL
vlada1
17:14 17.07.2017.

Klikaju na prazno? Treba napuniti!

VL
VI
viseslavbusic
08:53 18.07.2017.

Stvarno sam uvjeren da se kod nas u Rvatskoj izborni rezultati laziraju, znam da smo jebeno glup narod ,stvarno smo na razini Bušmana po inteligenciji ali nije to dovoljno da HDZ tako uvjerljivo pobjedjuje na izborima jednostavno samo glupost za to nije dovoljna, izborni rezultati se namještaju, nemoguče je da nas ovako uništavaju a da mi i dalje glasamo za njih. Takva razina gluposti ne postoji. Glupi narode Hrvatski izumrli ste vec. Nema vas vise

VL
CR
crocro
17:25 17.07.2017.

Građani za svaki mandat u Saboru izlaze na izbore i glasuju za kandidate za Sabor za koje misle da će ih najbolje predstavljati. Kada građani vide gotovo prazne sabornice , osim u trenucima glasovanja petkom, jer radije nikoga ne bi zaokružili a najviše ne bi uopće izlazili na birališta jer i ta prazna sabornica potpuno demoralizira na izlazak na glasovanje. Ovo se ponavlja iz mandata u mandat i nitko ne može pronaći rješenje kako natjerati zastupnike da sjede na svojim mjestima na koja su ih građani postavili i omogućili. Građani bi pronašli način kako privesti zastupnike na svoja radna mjesta, no prijedloge građana očito nitko ne bi poslušao. Sve u svemu sram me je kada gledam gotovo praznu sabornicu a što tek misle o ozbiljnosti saborskog mandata i građani EU koji bace pogled na sabornicu. Da li to pitanje može itko riješiti, to je pitanje svih pitanja?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.