Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

S puškom i pištoljem upali u čepinsku poštu i odnijeli novac

maska, maskirani
Arhiv VL
23.01.2010.
u 14:39

Policija nije htjela otkriti o kojoj se svoti radi, no kazali su nam kako nije milijunski iznos. Još tragaju za razbojnicima protiv kojih će podići kaznenu prijavu.

Opljačkana je poslovnica Hrvatske pošte u čepinskoj ulici Kralja Zvonimira u petak oko 18 sati.

Naoružani puškom i pištoljem dvojica su razbojnika upala u poslovnicu te od 47-godišnje djelatnice ukrali veću količinu novca.

Obojica su bila odjevena u maskirne odore, a na glavi su imali crne kape s prorezima za oči.

Uplašena djelatnica dala im je novac, nakon čega su lopovi pobjegli u nepoznatom smjeru.

Policija nije htjela otkriti o kojoj se svoti radi, no kazali su nam kako nije milijunski iznos. Još tragaju za razbojnicima protiv kojih će podići kaznenu prijavu.

Komentara 1

KI
kiseljali
15:49 23.01.2010.

znam ovoga na slici! pa to je moj komšija mali Mirso, kru te jeba blentavi, pa đećeš u poštu? .. eee sad si najeba neđelje mi krvave, ko žuti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije