Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostao bez automobila

S poništenom vozačkom u naselju jurio 117 km/h, prošao kroz crveno pa pokušao pobjeći policiji. I to nije sve!

Policija na punktovima diljem Hrvatske provjerava propusnice
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/3
28.09.2022.
u 13:12

Utvrđeno je da vozilom upravlja 22-godišnjak koji nije koristio sigurnosni pojas, a za kojeg je izvršenim provjerama u službenim evidencijama utvrđeno da upravlja vozilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola poništena zbog negativnih bodova - navodi se u policijskom priopćenju.

Niz prekršaja počinio je mladi vozač kojeg je policija zaustavila nakon bezuspješnog pokušaja bijega, a na kraju je ostao i bez automobila.

Kako su izvijestili iz PU brodsko-posavske, policijski su službenici u ponedjeljak, 26. rujna u Trnjanima kod Slavonskog Broda obavljali nadzor brzine kretanja vozila.

Oko 22.30 sati pokušali su zaustaviti osobni automobil koji se kretao brzinom od 117 kilometara na sat na dijelu ceste gdje je brzina kretanja ograničena na 50 km/h, te je prošao i kroz crveno svjetlo na semaforu. Iako se vozač oglušio na znakove policijskog službenika o zaustavljanju i nastavio vožnju, policajci su ga ubrzo zaustavili.

- Utvrđeno je da vozilom upravlja 22-godišnjak koji nije koristio sigurnosni pojas, a za kojeg je izvršenim provjerama u službenim evidencijama utvrđeno da upravlja vozilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola poništena zbog negativnih bodova - navodi se u policijskom priopćenju.

Policijski službenici mladog su vozača priveli u prostorije policijske postaje. Vozilo mu je privremeno oduzeto, a zaradio je i optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Komentara 4

Avatar Nlnja
Nlnja
10:31 29.09.2022.

Interesantno, HDZ-ovac Ćelić je snimljen kako kroz naseljeno mjesto vozi 165 km/h pa je još unaprijeđen na mjesto Božinovićevog savjetnika.

SA
sargu123
13:25 28.09.2022.

Automobil privremeno oduzet ....???? Pa treba oduzeti trajno, ako nabvi drugi i njega oduzeti!

NJ
njofra51
13:24 28.09.2022.

treba mu na dest godina zabraniti, da sjedne za volan, pa neka ga tatica vadi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije