Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadar

Vozila pijana s dva promila i završila u zatvoru

6.5.2016., Zagreb -  Mateja Sobak za volanom, ilustracija za pricu u Vecernjem Listu.  DKS_56137086 Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpić/PXSELL
27.09.2022.
u 10:51

Vozačica je isključena iz prometa i smještena u prostorije policije do otrežnjenja, nakon čega je zbog počinjenog prekršaja, uz optužni prijedlog prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru gdje joj je određena mjera zadržavanja u zatvoru.

U ponedjeljak u 1.40 sati u Zadru u Ulici Miroslava Krleže, policijski službenici su tijekom kontrole prometa zatekli 36-godišnju vozačicu koji je upravljala automobilom zadarskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,04 g/kg.

Vozačica je isključena iz prometa i smještena u prostorije policije do otrežnjenja, nakon čega je zbog počinjenog prekršaja, uz optužni prijedlog prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru gdje joj je određena mjera zadržavanja u zatvoru, nakon čega je predana u zatvor u Zadru.

Također, u subotu u 4.04 sati u Zadru u Biogradskoj ulici u Murvici policijski službenici su tijekom kontrole prometa zatekli 44-godišnjeg vozača koji je upravljao automobilom zadarskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,05 g/kg.

Vozač je isključen iz prometa i smješten u prostorije policije do otrežnjenja, nakon čega jezbog počinjenog prekršaja, uz optužni prijedlog prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru - istakla je glasnogovornica zadarske policije ivana Grbin.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije