Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIPIK

S nogama u lavoru zatražili ostavku direktorice ZRC-a

lipik (1)
Foto: Duško Mirković/Pixsell
1/3
08.07.2012.
u 10:35

Iako sa slomljenom nogom, prosvjednicima se pridružio i gradonačelnik Lipika Antun Haramija.

LIPIK - Stanovnici Lipika, Pakraca i okolnih naselja i ove su subote prosvjedovali što lipički bazeni nisu otvoreni za kupanje.

Ovaj puta međutim, ispred ulaza na bazene okupilo ih se manje od stotinu. Ipak, i oni su se, kao i na prošlom prosvjedu, simbolično \'okupali\' u lavorima izražavajući tako svoje negodovanje. Zatražili su također da direktorica Zdravstveno rekreacijskog centra Jasminka Stričević podnese ostavku.

Iako sa slomljenom nogom, prosvjednicima se pridružio i gradonačelnik Lipika Antun Haramija.

- Imao sam uvjeravanja direktorice kako se sve poduzima da se bazeni i ovog ljeta mogu koristiti. Da sam znao da ima toliko velikih problema oko bazena, ranije bih reagirao i pokušao ih riješiti – rekao je gradonačelnik Haramija.

Podsjetimo, ZRC je u 90-postotnom državnom vlasništvu a većina objekata u njegovom sastavu, osim bazena i jednog hotela, nakon rata nisu obnovljeni. Pokušaji bivše Vlade da nađe investitora i proda ih nisu uspjeli no, bazeni su svake godine ipak bili pripremljeni za korištenje. Ministarstvo turizma ove godine međutim, nije imalo sredstava za tu namjenu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije