Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obračun u Imotskom

S nekoliko hitaca ustrijelio poslovnog partnera u trbuh

pištolj
Arhiv VL
06.12.2009.
u 11:22

Teške i po život opasne ozljede zadobio je K. Petrović, koji je otprije dobro poznat policiji. Iako 28-godišnjak, sakupio je već 40-ak kaznenih prijava.

U splitski KBC danas rano ujutro dovezen je teško ranjeni i u životnoj opasnosti 28-godišnji Kristijan Petrović zvan Sandro kojega je iz vatrenog oružja ustrijelio njegov 12 godina stariji sumještanin Nebojša Topić. Obojica su inače iz Vinjana Donjih, a obračun se dogodio u obližnjem Imotskome.

Sam se prijavio policiji
Sve se odigralo jučer oko jedan sat u noći pred kafićem Sunrise. Policija još pokušava utvrditi razloge zbog kojih se Topić laćao oružja te prema Petroviću ispalio nekoliko hitaca koji su ga pogodili u desnu ruku i trbuh.

Nakon pucnjave Topić je otišao s mjesta obračuna, no ipak se nešto kasnije sam pojavio u policijskoj postaji Imotski. Po dovršetku kriminalističke obrade policajci su ga doveli pred istražnog suca Županijskog suda u Splitu.

Sam počinitelj nije dosad bio poznat organima gonjenja. Dosje mu je gotovo sasvim čist, zabilježene su samo prometne nesreće i kazneno djelo prijetnje na njegovu štetu.

Kod Petrovića, koji je u ovom slučaju bio žrtva, situacija je sasvim drugačija. Iako mu je 28 godina, do sada je sakupio čak 40-ak kaznenih prijava! Živi u Vinjanima Donjim, neposredno kod državne granice s Bosnom i Hercegovinom. Gotovo sve prijave odnose se na nedopuštene radnje kojima je povređivao granicu. Tako se i većina prijava odnosi na nedopušteno prebacivanje osoba preko granice, izbjegavanje carinskog nadzora, ilegalnu trgovinu te krivotvorenje isprava, a jednom je i prijetio.

Nepoznat motiv napada
Imotskim se prepričavaju brojni mogući motivi pucnjave, no čini se kako ona nema veze s Petrovićevim dosjeom. Navodno on i Topić, iako nisu vlasnici, zajedno vode posao u caffe baru Sunrise te se u tim njihovim poslovnim vezama možda kriju motivi sukoba i Petrovićeva ranjavanja. 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar sebastian
sebastian
09:10 07.12.2009.

Bla,bla, bla, to je i ostace banana, imamo super politicare i policiju......neka se rulja ubija, koliko takvih manjaka ima izmedu nama ????

Avatar Jana
Jana
12:24 06.12.2009.

\"28-godišnji Kristijan vlasnik 40 kaznenih djela. Kako živi blizu državne granice nelegalno se bavio prebacivanjem ljudi, trgovinom, izbjegavao je carinski nadzor te prijetio¨\" Nećemo plakati za njim ako ne preživi.

DO
dovla
06:38 07.12.2009.

molim vas što takav smrad radi na slobodi,sa 40.kaznenih djela ? ljude zatvaraju i za banalne stvari a ove majstore puštaju. vidi se kako pravna država funkcionira. djeca nam nemaju naj osnovnije stvari.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije