Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruža Tomašić:

'Ako je netko kupio Novosti, ima ih pravo i spaliti'

Ruža Tomašić
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
13.09.2017.
u 14:31

U normalnim, demokratskim državama, u Kanadi, to se radilo, palile su se novine, poručila je Tomašić

Europarlamentarka Ruža Tomašić komentirala je paljenje srpskog tjednika Novosti usred Zagreba od članova A-HSP-a.

– Ako je netko kupio te novine, ima ih pravo i spaliti, samo neka pazi da se ne zapali nešto – rekla je Tomašić na televiziji N1.

– Novosti toliko šire govor mržnje da se u normalnoj državi to ne bi uopće financiralo... U normalnim, demokratskim državama, u Kanadi, to se radilo, palile su se novine – poručila je Tomašić.

Ruža Tomašić
1/13

Komentara 97

EN
englezac
14:56 13.09.2017.

Zastava je Zakonom zasticena ,Novosti nisu.

DU
Deleted user
14:46 13.09.2017.

Ali Ružo mi ne živimo u normalnoj državi. Nama fašističke svinje drže moralne lekcije o domovinskom ratu. Oznake naših vojske su opterečene teretom povijesti, a 45 godina komunizma i 5 godina velikosrpske agresije pod crvenom zvezdom i komunističkim znakovljem ne stavja teret na te simbole?!?!?! Jad i bijeda smo, a ne normlno demokratsko društvo. Kad se Maji Sever ugasi emisija onda je zlo i naopako, a kad se ugasi emsiija Dujmoviću (koji nije SDPovac) onda je to normalan dekoratski proces... kakvo normalno društvo...

AP
ante_pustinjak
15:00 13.09.2017.

znači, glasilo koje zaredom cijelo ljeto donosi sljedeće naslovnice: "lepa naša lepo gori; napred vatreni; žarimo i palimo"! raspiruje poruke ljubavi i mira? zemljo draga, otvori se! a najgore što to sve plaćaju porezni obveznici hrvatske!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije