Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ravnatelj policije

Milina o prosvjedu A-HSP-a: Pustimo policiju da odradi svoj posao

Novi ravnatelj policije Nikola Milina predstavio svoje zamjenike i pomoćnike
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
02.09.2017.
u 23:18

Glavni ravnatelj policije Nikola Milina komentirao je prosvjed Autohtone Hrvatske stranke prava koji se održao ispred sjedišta Srpskog narodnog vijeća

Glavni ravnatelj policije Nikola Milina komentirao je prosvjed Autohtone Hrvatske stranke prava koji se održao ispred sjedišta Srpskog narodnog vijeća. 

Policija je, naime, snimala cijelo prosvjed. 

– Policijska uprava zagrebačka redovito osigurava javna okupljanja. Pustimo policiju da odradi svoj posao. Ona će to sigurno odraditi zakonito i izvijestiti o utvrđenim činjenicama – rekao je novi glavni ravnatelj policije za gostujući na HRT-u

On je odgovarao i na pitanja u policijsku sustavu Hrvatske. 

– S obzirom da imamo ove najnovije prijetnje, sigurnosne ugroze, mislim da mi moramo biti sustav koji će se stalno prilagođavati svim novim izazovima. Prilagođavat ćemo naš sustav sukladno potrebama. Imali smo i sada nedavno prijem 300 policijskih službenika. Moramo puno više ulagati u obrazovanje i stručno usavršavanje policijskih službenika. Bitno je proaktivno, a ne reaktivno djelovanje – rekao je. 

Komentara 30

KA
kajinx
00:44 03.09.2017.

Nikola, šta rade Martićevi milicionari u hrvatskoj policiji?

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
00:54 03.09.2017.

Koji posao? Hapsite Hrvate zbog isticanja ratnih zastava Hrvatske vojske, a pred očima vam divlja banda četnika, komunjara i jugoslovenčinama s petokrakama, srpovima i čekićima. Vi ćete raditi svoj posao, pa vi ste u koaliciji s onima koji otvoreno pozivaju na paljenje Hrvatske.

KA
kajbum
02:08 03.09.2017.

Sto policija neeadi svoj poso kad nose jugolsovenske zastave u svakoj normalnoj zemlji nesmijes isticat obiljezija druge zemlje bez onih iz te zemlje. A ja nisam vidio hr barjak neki dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije