Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ADMIRAL KUZNJECOV

Rusi objavili snimku nosača aviona u Mediteranu

ruska mornarica
Foto: screenshot/youtube
1/3
04.01.2017.
u 21:54

Prikazan je vojni brod Petar Veliki i ostali brodovi koji se nalaze na misiji.

Rusko ministarstvo obrane objavilo je na YouTubeu snimku svojih pomorskih snaga koje se nalaze na Mediteranu na čelu s nosačem zrakoplova Admiral Kuznjecov.

Na snimci se vidi kako zrakoplovi polijeću na misije bombardiranja terorista u Siriji. 

Prikazan je i vojni brod Petar Veliki, ali i ostali brodovi koji se nalaze na misiji. Tu su i helikopteri Kamov za detekciju podmornica i za misije traganja i spašavanja.

>> Vojni zrakoplov sletio s ruskog nosača u Mediteranu

Komentara 39

SD
sdpesticid
23:38 04.01.2017.

kakvi rusi, amerikanci, mi imamo najmoderniji nosač zrakoplova - nevidljiv je.

SA
SANTOS
23:01 04.01.2017.

Na ugljen ili ne na njemu možda ima 50-ak atomki dovoljno da sravne pola planete.Isto takve imaju Ameri i Kinezi.Eh da je balkancima samo 5 komada onih najmanjih od kojih je svaka jačine 40 puta od one bačene na Hirošimu....gdee bi im bio kraj.....mislim da bi se odmah pokrenuo pohod ne samo na istok već na sve strane sveta.Ne potcenjuje se zemlja kojoj su u 2 ww pobili preko 30 mil civila. Nikad ne potcenjujte Amere,Ruse i Kineze...pre neki dan su na tv history prikazali zverstva Japanaca u Kini.....Ako izbije sledeći ww mnoge ostrvske zemlje će povećati površinu okeana....nema treća sreća.....sledeća sreća je takozvano tabanje.Kad si mali ćutiš i čekaš pa šta te zapadne u odnosu na stranu koju izabereš.....I zato mi se smučilo više ovo huškanje na sve strane..ne palite vatru

RA
ranko75
05:33 05.01.2017.

Kako vi komentatori ne podnosite Rusiju. 3 puta su hrvati isli da ubijaju ruse u Rusiji. Prvi put s Napoleonom, zatom sa Harzburgami u Galiciji, i onda NDH pod Staljingradom. Rusi ni jednom jos nisu dolazili u Hrvatsku ubijati hrvate. I poslije svega jos ih mrzite. Kakvi ste to vi ljudi. To je izgleda zato jer ni jednom nisu bili kaznjeni za ubijanje rusa kako dolikuje,pa imaju osjecaj da necete biti kaznjeni. Kada Rusi dodju jednom u Hrvatsku da rade ono sto su hrvati radili po Rusiji, opametiti cete se. A bilo bi pravicno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije