Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIO NJIHOVA RITUALA

Ruski sotonisti priznali da su ubili, raskomadali i pojeli dvoje ljudi: 'Željeli su očistiti planetu od slabih'

Ruska policija
Reuters/PIXSELL
06.08.2021.
u 10:10

Tregubenko i Bolshakova su se upoznati 2016. godine, kad su se i vjenčali. U međuvremenu su dobili dvoje djece.

Strašan zločin zgrozio je Rusiju. Policija je pod sumnjom da posjeduju drogu privela mladi ruski par, no vrlo brzo su oni sami priznali da su ubili najmanje dvoje ljudi, koje su nakon toga raskomadali i pojeli. Navodno je to bio dio njihovog rituala. 

Andrey Tregubenko i Olga Bolshakova koji pripadaju sotonističkom kultu otkrili su grozne detalje vlastima, navodeći kako su namamili dvoje mladih Viktoriu Zaitsev (27) i Platona Stepanova (27) u šumu Karelia gdje su ih i ubili. Spomenuti zločini dogodili su se 2016. godine, prenosi Russia Today. Članovi obitelji i prijatelji nisu prestali tražiti nestale 27-godišnjake cijelo ovo vrijeme.. 

 

Slučaj je zaintrigirao javnost, pa nije trebalo dugo da se više sazna o njima. 

Tregubenko i Bolshakova su se upoznati 2016. godine, kad su se i vjenčali. U međuvremenu su dobili dvoje djece. 

- Znala sam da su u sotonističkom kultu. Jedan od sudionika kazao je da je njihov cilj očistiti planetu od nepotrebnih ljudi, od slabih ljudi. No, nije htio mi ispričati detalje. Prije toga, moj brat nije bio zainteresiran za sotonizam, bio je bajker - ispričala je Ksenia, Andrejeva sestra za portal then24.com. 

Ona je uvjerena kako njezin brat nije ubojica već si štiti suprugu, iako je on priznao policiji da je ubio još jednu osobu i to zato što se nisu slagali oko religije. 

Podsjećamo, ruska Duma donijela je 2010. godine zakon prema kojoj je zabranjeno oglašavanje okultnim skupinama i misticima, zbog njihove velike popularnosti pogotovo među mladima. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

HO
homophob
15:01 07.08.2021.

Gdje je sada miroslav da nam objasni da li to jedu ljude iz sporta ili zbog pomanjkanja hrane u Rusiji?

ST
Startrack
12:11 06.08.2021.

Odakle ce bolestina nego iz Rusije.

ST
stanoe
11:28 06.08.2021.

Treba ih upoznati sa čepigom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije