Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srušili zrakoplov

Rusi se obrušili na SAD i optužili ga za suradnju s teroristima

Vladimir Putin
Reuters/PIXSELL
20.06.2017.
u 22:29

Nakon ruske prijetnje australska vlada najavila je suspendiranje zračnih udara na položaje ISIL-a u Siriji.

Nakon što su SAD prije dva dana srušile sirijski borbeni zrakoplov Suhoy 22 koji je bombardirao položaje terorističke organizacije Islamske države u provinciji Raqa, a u utorak iranski dron Sahed 129 iznad područja Tanaf na jugu Sirije, zamjenik ministra vanjskih poslova Rusije, Sergej Rjabkov, obrušio se na SAD i optužio ga za suradnju i pomaganje terorista.

Isto tako, iz ministarstva obrane Rusije zaprijetili su kako će ubuduće, svaki zrakoplov koji će preletjeti iznad područja kojeg kontroliraju Rusija i vladine snage, oboriti bez upozorenja.

Nakon te ruske prijetnje, australska vlada, koja sudjeluje u međunarodnoj koaliciji protiv ISIL-a, najavila je suspendiranje zračnih udara na položaje ISIL-a u Siriji u strahu da ne budu oboreni od ruske protuzračne obrane.

 

 

 

Komentara 26

RO
rotšild
22:59 20.06.2017.

Amerika, a amerikom vladaju cionisti planiraju stvoriti veliki Izrael, zbog toga sva ta krv i razaranje. Cionisti su prijetnja čovječanstvu.

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
22:51 20.06.2017.

Sto je Australci?vuna ha??Sad ce Vlado da se igra s vama..

Avatar __MAX__
__MAX__
01:30 21.06.2017.

Prenjeli ste krivu vijest. Rusi uopce nisu rekli da ce srusiti zrakoplove Zapadno od rijeke Euphrates vec je rekla da ce pratit zrakoplove sto radarom sto fizicki kao potencionalne mete u slucaju opasnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije