Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK U MOSKVU

Rusija dan nakon napada evakuirala veleposlanstvo u Libiji

libija,tripoli,rusko veleposlanstvo
Reuters/PIXSELL
03.10.2013.
u 20:31

Odluko o odlasku njihovih veleposlanika iz Libije Rusi su donijeli jer im libijske vlasti više nisu mogle jamčiti sigurnost.

Ruske vlasti danas su priopćile kako su evakuirale svoje veleposlanstvo u Tripoliju. Cjelokupno osoblje evakuirano je u Tunis i to samo dan nakon napada na zgradu veleposlanstva u kojem je poginulo dvoje libijskih državljana, javlja BBC.

Odluko o odlasku njihovih veleposlanika iz Libije Rusi su donijeli jer im libijske vlasti više nisu mogle jamčiti sigurnost. Svi evakuirani djelatnici i članovi njihovih obitelji sutra će zrakoplovom biti prebačeni u Moskvu.

U napadu koji se dogodio jučer navečer nekoliko desetaka prosvjednika nastojalo je zauzeti zgradu ruskog veleposlanstva. Zapaljen je jedan automobil te počinjena materijalna šteta, no nisu zabilježene ikakve žrtve na ruskoj strani.

>>Gadafijev harem: Otimali školarke za seksualne robinje

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije