Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

'Rusi ponudili plinofikaciju Hrvatske, vlada mjesec dana nije odgovorila'

20.12.2017.
u 00:02

Za razliku od hrvatske predsjednice, Azimov je uvjeren da je LNG terminal na Krku promašena investicija koja će donijeti skuplji plin

Rusija je Hrvatskoj ponudila suradnju u nizu energetskih projekata, spremna je plinoficirati Hrvatsku, sagraditi potrebnu infrastrukturu, ali na taj prijedlog više od mjesec dana nema odgovora iz Zagreba. Kazao je to ruski veleposlanik Anvar Azimov na konferenciji Večernjeg lista o energetskoj budućnosti Hrvatske, u panel-diskusiji na temu “Energija i geostrategija – Hrvatska između Istoka i Zapada”. Azimov je dodao kako žali što Hrvatska ne želi Rusiju za strateškog partnera.

“Promašena investicija”

Za razliku od predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, Azimov je uvjeren da je plutajući terminal za ukapljeni plin na Krku, koji će EU sufinancirati sa 104 milijuna eura, promašena investicija.     

Cijeli tekst pročitajte u današnjem izdanju Večernjeg lista ili u e-izdanju.

Ne propustite i druge teme:

- Bernardić primao saborsku plaću i dobio stipendiju za MBA
- U šoping s popisom i bez kartica
- Severina optužuje: Lovrić, Maček i Redžepi rade sve da se ne dira Popovića
- Životna priča o izdaji, mučenju i neočekivanoj ljubavi

Ključne riječi

Komentara 51

JK
ja-kan
20:58 19.12.2017.

Ja samo znam da dok Vrdoljak i HNS nisu izgurali Inu i ugurali PPD u plinski biznis plin je bio 60% jeftiniji. Pametnome dosta.

M3
Miške 3
21:25 19.12.2017.

Rusi ponudili plinofikaciju, ali nisu mito. I od posla ništa.

DU
Deleted user
20:53 19.12.2017.

...ne postoji ništa što bi se moglo čak niti izmisliti a što bi bilo usporedivo hrvatskim političarima i štetom koju su u stanju napraviti sopstvenoj državi. ....neobjašnjivo je koliko su ti hrvatski političari podatni i kako jeftino trguju s nacionalnimim interesima. ...zašto je to tako?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije