Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO U SUPROTNOM SMJERU

VIDEO Rušenje silosa u Danskoj završilo debaklom!

Ilustracija
ALEXEI KOLCHIN/REUTERS/PIXSELL
10.04.2018.
u 10:02

Tijekom rušenja silosa visokog 53 metra u luci Vordingborg nitko nije ozlijeđen, ali je oštetio maleni dio susjedne knjižnice.

Planirana detonacija silosa u sjevernoj Danskoj prošla je nevjerojatno pogrešno jer je silos pao u suprotnom smjeru od predviđenog. Tijekom rušenja silosa visokog 53 metra u luci Vordingborg nitko nije ozlijeđen, ali je oštetio maleni dio susjedne knjižnice. 

Eksplozija se pripremala čak šest mjeseci, a istraga o ovoj velikoj pogrešci već je otvorena i pokrenuta.

Mikael Smed, gradonačelnik Vordingborga, rekao je novinskoj agenciji Ritzau da se prljavština, pepeo i staklo iz oštećenog područja mora očistiti te da se treba provesti strukturna procjena oštećene građevine. 

Komentara 8

Avatar superhik74
superhik74
20:12 10.04.2018.

Trebali su to prepustiti izraelcima koji imaju veliko iskustvo od rusenja blizanaca, te zgrade broj 7 svjetskog trgovackog centra 11 rujna 2001 godine.

NO
No1
10:10 10.04.2018.

Zasto je novinar za "ilustraciju" stavio rusenje TV tornja u Ekatarinburgu?

NO
nogogaz
10:52 10.04.2018.

samo u SAD mogu past neboderi ravno i to bez strucne pomoći i miniranja! samo pikiraš avion... i ono pada ko nacrtano! prosto ko pasulj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije