Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Rus otišao na šišanje pa u nevjerici gledao u auto: 'Dečki su bili izgubljeni'

"To je katastrofa, iskreno nikad nisam vidio da netko tako neprofesionalno diže auto, iskreno ne znam što reći"
22. listopada 2019. u 23:29 5 komentara 3600 prikaza
Foto: Screenshot

Trebala je to biti još jedna u nizu redovnih intervencija riječkog pauka, ali se pretvorila u tragikomični incident koji je postao pravi internetski hit o kojem priča cijela Hrvatska. Naime, neporopisno parkirani Smart "nije se dao". Nekoliko puta im je ispao pa je vlasnik nakon šišanja doživio pravi šok vidjevši štetu koju su počinili djelatnici Službe parkirališta Rijeka plusa.

Smart ispao pauku u Rijeci Koji kaos VIDEO 'Kakvi su to majstori': Pauku ispao Smart i razbio se

- To je katastrofa, iskreno nikad nisam vidio da netko tako neprofesionalno diže auto, iskreno ne znam što reći - kazao je vlasnik Slavik Gasik za Vijesti.

Rus oženjen Hrvaticom, tri godine živi u Crikvenici priznaje kako je, kao i dvadesetak drugih vozača nepropisno parkirao, a kada se vratio do auta, uslijedio je šok. 

- Došao sam do auta i imao što vidjeti - prelomljeni krov, nema stakla. Dečki su bili izgubljeni, gledaju u mene, pitaju se šta će sad biti - priča vlasnik.

'BAREM SU DOSLJEDNI' FOTO Genijalno ili glupo? Način na koji Rumunji parkiraju raspametio internet

Manuel Markotić, rukovoditelj Službe parkirališta Rijeka plusa, kazao je da je tvrtka pokrivena po svim štetnim događajima te da će štetu stoga podmiriti u cijelosti.

- Vozilo je podignuto iako je oštećeno. Po završetku izvida policije vozilo je dovezeno u krug Rijeka plusa i tu se nastavila procedura odnosno postupak za utvrđivanje štete i okolnosti događaja - kazao je Markotić.

VELIKA TUGA
Preminuo Damir iz ŽNV: Bio je samohrani otac koji je prije 14 godina postao udovac
Konzum
NOVO NORMALNO
Mijenjanje navika? Kako je nemoguće postalo moguće